Ford Mondeo életre szóló ingyen mosással

ford mondeo vignale
Vágólapra másolva!
A Ford új értékesítési koncepciót vezet be Európában. Frankfurti tanulmánnyal mutatkozik be a Vignale felszereltségi szint.
Vágólapra másolva!

Csak nem akar megérkezni Európába az új Ford Mondeo, gyártási nehézségek és átszervezések miatt még két évet kell rá várni. Cserébe a hosszú várakozásért, a Ford bevezet egy új értékesítési koncepciót Európában, amelyet egy frankfurti Mondeo-tanulmánnyal mutat be.

Forrás: Ford

A jövőben Vignale néven lesz kapható egy extra felszereltségi szint, amelynek megrendelésével a vevő szinte az egész autót testre szabhatja. Legyen szó mintás bőrkárpitozásról vagy egyedi műszerfalbetétekről, mindenre lesz lehetőség, az új opcióval a luxusautók világát kívánja közelebb hozni az átlagvevőkhöz a Ford.

Forrás: Ford

Először a Mondeóhoz lesz elérhető a Vignale szint, majd az új S-Max és Edge következik. A Vignale modellek kissé módosított külsővel és típusjelzés nélkül érkeznek, csak a Vignale jelölés lesz olvasható rajtuk. A Vignale-vevők egyéb extra szolgáltatásokra is jogosultak lesznek, ezek nagy része még kidolgozásra vár, de az már most biztos, hogy a Ford-kereskedésekben az autó teljes élettartama alatt bármikor ingyen mosásra lesznek jogosultak.

Forrás: Ford