Körbeaszfaltozták a parkolóban hagyott autót

Vágólapra másolva!
Rossz helyen robbant le az Opel Astra, ráadásul a kulcsa is későn jutott el a márkaszervizbe. Az útépítők azonban nem zavartatták magukat miatta.  
Vágólapra másolva!
Mosonmagyaróváron körbeaszfaltozták az Opel Astrát Forrás: kisalfold.hu

A mosonmagyaróvári vasútállomás parkolójáról küldött egy képet Kisalföld.hu egyik olvasója, amin jól látszik, hogy egy fekete Opel Astra H-t gondosan körbeaszfaltoztak az útépítők, mögötte pedig le is zárták az útszakaszt. Mint az újság munkatársai kiderítették, nem egy rebbelis autósról van szó, aki fittyet hány a táblákra, hanem a körülmények szerencsétlen összejátszásáról.

Múlt hétvégén Mosonmagyaróváron járt az Astra dunaújvárosi tulajdonosa, ám a kocsija lerobbant, fekete füst és vízgőz szállt fel a motorháztető alól. Ezért a közeli állomáson vonatra ült, hazautazott, és a következő munkanapon felhívta a helyi márkaszervizt, ahol arra kérték, küldje el postán a slusszkulcsot. Amikor az megérkezett, rögtön elszállították a kocsit az Opel-szervizbe - arról az azonban nem szól a történet, miért nem tette meg ezt a közútkezelő, mielőtt aszfaltozni kezdett.