Nincs ember, aki ráismerne a frissített 3-as BMW-re

bmw 3
Vágólapra másolva!
Apró frissítést hajtott végre a 3-as sorozaton a BMW. Jön egy háromhengeres alapmotor.
Vágólapra másolva!

Kötelező félidős frissítést hajtott végre a 3-as sorozaton a BMW, a szedán és a kombi alig változott a kifutó modellhez képest. Újak az immár kompletten LED-esként is rendelhető fényszórók, illetve a szintén LED-es hátsó lámpák, és a lökhárítókon is változtattak.

Forrás: BMW

Az utastérben - a korábbi kritikák hatására - jobb minőségű anyagok jelentek meg, és az ergonómián is javítottak például a pohártartó átalakításával.

Forrás: BMW

Új a kínálatban a 252 lóerősre erősített turbós négyhengeres, amely a változás miatt már nem 328i, hanem 330i néven kapható. Új a 340i a 326 lóerős, hathengeres turbós benzinessel, amely a 335i helyére lép.

Forrás: BMW

Jövőre érkezik a 330e hibrid, a villanymotor és a kétliteres turbós benzines együttes teljesítménye 252 lóerő. Tisztán elektromos hajtással 35 kilométer az autó hatótávolsága. Szintén újdonság, hogy 318i-ként háromhengeres motorral is kapható lesz a 3-as, az 1,5 literes benzines 136 lóerős. Feszesebb lett a futómű és módosítottak a kormányművön is, a head-up display mostantól teljesen színes, a navigáció pedig gyorsabb és pontosabb lett.