Megtalálták Jeremy Clarkson utódját

Chris Evans Top Gear
Vágólapra másolva!
Megvan, ki veszi át a világhírű sorozat vezetését. A BBC bejelentése egyúttal azt is jelenti, hogy folytatódik a világ leghíresebb autós tévéműsora.
Vágólapra másolva!

Több mint egy hónapnyi találgatás után végre kiderült, mi lesz a Top Gear sorsa. A BBC bejelentette, hogy Chris Evans veszi át Jeremy Clarkson helyét, a következő évadtól ő lesz az új műsorvezetője a botrányosan félbeszakadt Top Gear-nek. Három évre szól a szerződése, a műsorban amúgy többször szerepelt már korábban.

Forrás: BBC

Miután Clarksont producere felpofozása miatt felfüggesztették, két állandó társa, Richard Hammond és James May pedig felmondott, a rajongók azt hihették, nincs tovább. Hiába indult aláírásgyűjtés, ezzel véglegessé vált, hogy a régi csapatból senki sem viszi tovább a BBC 2002-ben indult műsorát.

Top Gear Forrás: BBC

Ám a Ferrari-őrült (nem mellesleg méregdrága 250 GTO-tulajdonos) és Evans örömmel vállalta el a munkát, és elődjei is sok sikert kívántak hozzá. A tévécsatorna közölte, a 23. évad forgatása pár héten belül elkezdődik és 2016 elején már nézhetjük az új Top Geart. Evans ismert tévés és rádiós műsorvezető Angliában, a BBC nyilvánvalóan a szórakoztató, humoros irány folytatását várja tőle.