Friss jogsisoknak zenél a The Carbonfools

Bandázz a pályán
Vágólapra másolva!
A zsámbéki Drivingcamp vezetéstechnikai centrum újszerű kampányt indított, hogy felhívja a figyelmet a képességek fejlesztésére. Két népszerű együttes is az ügy mögé állt, hiszen sokan úgy gondolják, csak egy papíron múlik, tudnak-e profin vezetni – és ebből nem csak a hírhedt diszkóbalesetek tudnak kisülni.
Vágólapra másolva!
Forrás: Drivingcamp Hungary

Két kedvelt együttes, a The Carbonfools és a Mary Popkids is részt vesz a Drivingcamp Hungary “Bandázz a pályán!” kampányában. Egy-egy exkluzív videoklipet forgattak le velük, ezek a zsámbéki tanpályán készültek, gyakorlás közben. Az elsősorban fiatalokat célzó üzenet arra hívja fel a figyelmet, hogy a jogosítvány megszerzése önmagában még kevés az igazán biztonságos vezetés elsajátításához.

Forrás: Drivingcamp Hungary

A komolyabb vezetéstechnikai tudás elméleti és gyakorlati részének elsajátítására és biztonságos fejlesztésére csak a zárt oktatópályán van lehetőség. „Minden fiatal könnyelműbbé válik, amikor

először éli át a vezetés szabadságának fantasztikus élményét,

és meg is akarja osztani a haverokkal. Ennek megfelelően sok fiatal - a szó pozitív értelmében véve - bandázik az utakon” – mondta Veronika Komissarenko, a Drivingcamp Hungary marketingvezetője.

A kampány üzenete, hogy van olyan hely, ahol az ember kipróbálhatja magát, megtapasztalhatja a vezetés szabadságát, fejlesztheti vezetői képességeit és szabadon bandázhat biztonságos környezetben.

A két kampányfilmben a zenekarok egy-egy slágerüket adják elő az autóban, miközben egy vezető oktató végighajt a pálya különböző részein, kipróbálva a megcsúszás, farolás, hirtelen fékezés, kikerülés és más manőverek gyakorlását.

A kampány zárásaként egy exkluzív, zártkörű The Carbonfools koncertet tartanak július 31-én, amelyre jegyeket az Instagramon lehet nyerni.