Felújítás után lett totálkáros a gyönyörű oldtimer

Vágólapra másolva!
Hosszú hónapokba vagy évekbe telik, amíg elkészül egy kívül-belül teljesen felújított régi autó. Ezek után már csak élvezni kellene a munka gyümölcsét, de sajnos ebben az esetben rosszul sült el a dolog.
Vágólapra másolva!

Nem egy átlagos látvány az utakon egy teljesen restaurált, 1958-as évjáratú Cadillac Sedan DeVille. Épp egy ilyen, teljesen kipofozott példányt szállítottak haza, amikor szörnyű baleset történt.

Forrás: nordbayern.de

A Cadillac egy tréleren utazott, amelyet egy Mercedes V-osztályú kisbusz húzott maga után. Épp a németországi B173-as úton haladtak, amikor az utánfutó elkezdett kilengeni, jobbra-balra kacsázott, a kisbusz vezetője nem tudta kontrolállni a jelenséget, így a saját súlyánál is nehezebb tréler győzött, a szerelvény kompletten az árokba borult.

Forrás: nordbayern.de

A helyzet drámaiságát fokozta, hogy a tréleres Mercedes mögött haladt a Cadillac tulajdonosa, aki végignézte az egész balesetet. A kisbuszban utazó férfi és annak fia könnyebb sérülésekkel megúszták, ám a V-osztályú és az amerikai óriáslimuzin is totálkáros lett.

Forrás: nordbayern.de

Az utóbbi bizonyára jobban fájt a tulajdonosnak, aki egyetlen métert sem tehetett meg a frissen elkészült autócsodával.