Ember és kutya együtt élvezi az Ariel Atomot

kutya atom
Vágólapra másolva!
Az Ariel Atom önmagában is egy igazán őrült és különleges négykerekű, amely ráadásul nem csak extrém módon néz ki, hanem úgy is megy. Most viszont nem száguldást, hanem valami egészen mást mutattak vele.
Vágólapra másolva!

Az interneten számtalan videót lehet találni az Ariel Atomról, ám gyakorlatilag az összesben maga az autó és annak képességei a főszereplők. Ezúttal az eGarage nevű csoport úgy gondolta, itt az ideje valami más szituációban megmutani a járgányt. Egyik tagjuk Bronx nevű rottweilerje is kéznél volt, a kutyatáp meg pont elfogyott. Innen jött az ötlet, hogy elmenjenek az Atommal vásárolni, a kutyának az utasülésen jutott hely.

A négylábú láthatóan nagyon élvezte az utat, és a gazdi is dícséretet érdemel, mert teljesen szabályosan, normál sebességgel hajtott a kocsival, és nem feledkezett el az eb biztonsági övéről sem (viszont szemüveget azért tehetett volna rá, mert a menetszél a kutyának is ártalmas lehet). Miután a vásárlás megvolt, jöhetett a megérdemelt játék egy szép füves területen. Amúgy érdemes megfigyelni az Atom rendszámát, ami egy kis extra fricska a többi autós felé.