Az orosz aranyifjú terepjárónak nézte a Bentley-t

elakadt Bentley
Vágólapra másolva!
Nehezen érthető, hogy miért dönt úgy egy 51,5 millió forintot érő Bentley tulajdonosa, hogy autójával a homokos tengerpartra hajt. 
Vágólapra másolva!

Az angliai Marazion beach-en autókázva úgy gondolta a Continental Flying Spur fiatal orosz sofőrje, hogy mindenképpen a sáros parton kell végighaladnia. Az akciónak csúnya vége lett, az elegáns limuzin az örövidesen elakadt. A Bentley úgy elsüppedt a homokban, hogy az arra járók sem tudták kihúzni, így végül egy traktorral kellett kimenteni.

A traktornak sem ment könnyen, egyszer a kötél szakadt el, máskor pedig kis híján az is elakadt. Végül a terv sikerrel járt, a Bentley újra számára komfortos terepre került. Valószínűleg a sofőr legközelebb kétszer is meggondolja, hogy milyen területekre merészkedik be a cseppet sem olcsó autójával.

A Bentley azért már felismerte a hősünkhöz hasonló, luxusautóikat a sárban használó illetők piacát, ezért hamarosan piacra kerül a első SUV-juk a Bentayga. A W12-es TSI motorral megjelenő modell így minden, furcsa hobbival rendelkező Bentley tulajdonos álma lehet.