Megfőzte Ferrariját a lakóövezetben keménykedő sejk

LaFerrari BREAKS DOWN doing Burnouts and Pulls in Beverly Hills with Porsche GT3!
Vágólapra másolva!
Jó dolog multimilliárdosnak lenni és új szuperautókkal felvágni, ám nem árt tudni, hol vannak a határok. A Rapülők régi rímjével élve: mit tehet a sejk, aki mit se sejt?
Vágólapra másolva!

Meglepő videót rögzítettek Beverly Hills utcáin, ahol egy sárga LaFerrari és egy hófehér Porsche 911 GT3 versenypályának képzelte a közutakat. Már elindulásnál is voltak gondok, mivel az alacsony hasmagasság miatt a rossz szögben kihajtó Ferrari alja csúnyán leér az aszfaltra.

Ezt aztán a következő kereszteződésnél megismétli a sofőr, utána száguldoznak egy kicsit. Nem érdekli őket a stoptábla, csak a bazári motorbőgetés, kerékfüstölés és rajtolgatás.

Aztán egyszer csak a Ferrari motorteréből masszív füst tör elő, hiszen a rövid gyorsítgatások és a nem megfelelő hűtés miatt alaposan túlmelegedett.

Gyorsan vissza is állnak a ház elé (ott áll egy Bugatti Veyron is), ám ekkor érkeznek a rendőrök is, hogy elbeszélgessenek velük, őket bizonyára a környéken lakók hívták ki. Az autók tulajdonosa egy katari sejk, név szerint Khalin Bin Hamad, aki az Al Thani királyi család sarja.