Nagy égés lett a lamborghinis menőzésből

Lamborghini tűz Dubaj
Vágólapra másolva!
Egy vérbeli szupersportkocsi teljesítményét kihalt szerpentinen, német sztrádán vagy versenypályán lehet kihasználni. Egy valamit ellenben nehezen visel: a városi gyötrést, sok megállással, kevés hűtéssel. 
Vágólapra másolva!

A Lamborghini Aventador Dubaiban nem annyira ritka látvány, mint mifelénk. Ám a videóban szereplő változat egy LP 720-4 50 Anniversario, amiből összesen 200 darabot gyártottak (100 kupé és 100 roadster kivitelt).

Most már biztosan eggyel kevesebb van belőle, miután porrá égett egy példány. Ahogy a felvételen látszik, egy piros Ferrari 458-cal együtt parádéznak az utcán, majd egy nagyobb kereszteződésnél lévő lámpához érnek.

A várakozást masszív gázfröccsökkel igyekeznek feldobni, leszabályzásig túráztatva a V12-es, az ottani negyven fokban még a szokásosnál is nagyobb hőt termelő motort. Ám a Lambónál ekkor valami baj történik és lángok csapnak fel a motortér felől.

A körülöttük álló autókból próbálják figyelmeztetni a tulajt, de ő további gázfröccsökkel fokozza a helyzetet. Amikor végül a sor megindul, az autó már folyamatosan lángol, kicsivel később pedig az út közepén ég porrá a 100 millió forintnál is drágább járgány.