Részegen tört-zúzott a terepjárójával

animGIF
DUI Women caused Accident, that almost killed 4 people
Vágólapra másolva!
Régi alapmondás, hogy “ön dönt: iszik vagy vezet”. Nos, ezúttal újabb bizonyítékot láthatunk arra, hogy mennyire veszélyes, ha valaki ittasan ül a volán mögé. Szerencsére most nem lett nagyobb baj belőle.
Vágólapra másolva!

A gyanútlan nő a fedélzeti kamerával felszerelt autójával egy balra kanyarodó sávba sorolt be Long Islanden. A piros lámpás várakozás unalmát hirtelen egy balról érkező terepjárós törte meg. Szó szerint, ugyanis a volán mögött ülő nő egyenesen az álló autónak hajtott, miközben még az elválasztó járdaszigeten is átment, kidöntve egy közlekedési táblát. Ez még csak koccanás volt, de a nő nem szállt ki, sőt, pár másodpercnyi várakozás után megpróbálta tolatva elhagyni a helyszínt.

Ezt már nem nézte jó szemmel a vétlen áldozat sem, aki megpróbálta visszatartani a sofőrt. Ám az ittas vétkes nem maradt a helyszínen, inkább nagy gázzal keresztültolatott a kereszteződésen, összetörve egy másik autót is.

Ezután jött az igazán ijesztő rész, ugyanis újra előremenetbe kapcsolt, és nagy sebességgel ismét az elsőként összetört autónak ütközött, közben majdnem elütve a kiszállt sofőrjét is. Nagy szerencse, hogy senki sem sérült meg, ugyanis a kamerás járműben egy négy- és hétéves kisgyerek is ült. Végül a kiérkező rendőrök őrizetbe vették a részeg nőt, akire vélhetően komoly büntetés vár, és ezután sokáig autóba is legfeljebb csak utasként ülhet majd.