Kérés nélkül tuningol autókat egy holland művész

Vágólapra másolva!
Max Siedentopf kartonpapírból készült kiegészítőket aggat az amszterdami autókra – a tulajdonosok tudta és beleegyezése nélkül.
Vágólapra másolva!
Forrás: Max Siedentopf

A holland fényképésznek gyorsan kell dolgoznia, hogy nehogy meglássák, mit művel az amszterdami éjszakában. Miután pár kartonlappal és ragasztószalag segítségvel egyedi optikai tuninggal látja el az autókat, mindegyiket lefényképezi, és sietősen elhagyja a helyszínt.

Forrás: Max Siedentopf

A feldíszített autók a tuningipar kifigurázásaként is felfoghatók, és valószínűleg a tulajdonosok sem húzzák fel nagyon magukat a meglepetés miatt, mert pár mozdulattal nyom nélkül eltávolíthatók az odaragasztott karton elemek.

Forrás: Max Siedentopf

„Az egyéniség, önkifejezés és a státusz sokkal fontosabb manapság, mint bármikor a világon – nyilatkozta a művész a Vice magazinnak. „De valamilyen okból mégis az látható, hogy az olyan hétköznapi tárgyak, mint az autók, egyre kevesebb személyiséggel rendelkeznek, holott a járművek furcsa, de remek formáját nyújtják az önkifejezésnek. Úgy gondoltam, hogy szívességet tettem az embereknek azzal, hogy egyedi szuperautót varázsoltam a négykerekűikből”.