Ámokfutó traktoros hozza az almát

Dorfdrift – spektakulär kurze Lieferwege
Vágólapra másolva!
A traktorról nem épp a gyorsaság jut az eszünkbe, ugyanakkor ezek a járművek életük legnagyobb részét a termőföldeken töltik, araszolva a vetések között. Persze egy jó reklám megváltoztathatja a bennünk lévő előítéleteket.
Vágólapra másolva!

Ha élelmiszert vásárolunk, általában a frissesség az egyik legfontosabb szempont, különösen a zöldségek és gyümölcsök esetén. A legnagyobb német áruházlánc is pontosan erre hegyezte ki a legújabb reklámfilmjét. Jelen esetben az almát használják példának, azt akarják viccesen elhitetni velünk, hogy egyenesen a fáról hozzák az üzletbe. Na de nem akárhogy! A reklámban ugyanis egy 1945-ös évjáratú Ferguson traktor szerepel, ami csak látszólag olyan, mint ami a gyárból annak idején kijött.

A mozgatásáról ugyanis egy 425 lóerős motor gondoskodik, így nem csoda, hogy számos mutatványra képes már az öreg munkagép a drifteléstől a kerékfüstölésen át a két kerékre emelkedésig. A hátsó kis platón pedig gondosan leszíjazva utazik egy ládányi finom alma, amit egyenesen a boltig repít a masina. Szerencsére a sofőr a nagy sietségben arra is ügyelt, hogy vigyázzon az úton átkelő sünre is.