Ezért kell követési távolságot tartani

Сar vs truck
?ar vs truck
Vágólapra másolva!
A hideg idő beköszöntével nem árt óvatosabbnak lenni a volán mögött. Az alacsonyabb hőmérséklet és különösen a havazás komolyan megváltoztatja a járművek viselkedését a nyáron megszokotthoz képest.
Vágólapra másolva!

Persze a végtelen orosz tájakon nem ritka látvány a nagy havazás, így elvben az ottani sofőrök hozzá vannak szokva a téli körülményekhez. Kivételek persze mindig akadnak, mint például az alábbi videóban. A kamerás autó előtti jármű túl közel haladt az előtte menőhöz, így amikor az szeretett volna lekanyarodni, esélye sem volt megállni mögötte.

Belecsattant, az meg a kapott lendülettől átcsúszott a szembe sávba, ahol sajnos egy nyergesvontató jött éppen. Mázli, hogy a hatalmas jármű nem gyűrte maga alá a terepjárót, hanem csak ellökte az oldalával, ezzel viszont a mögötte érkező autóst hozta nehéz helyzetbe. A kamerás autó sofőrje viszont megúszta, akárcsak egy másik autós, aki megpördülve szintén átcsúszott a szembejövő sávba. Szerencsére a távolban érkező kamion már időben megállt, ezért nem alakult ki még nagyobb tömegbaleset.