Platós sztreccslimó a Toyotától

Toyota Tundrasine
Vágólapra másolva!
Nem létező piaci rést töm be az áruszállításra is alkalmas sztreccslimuzin, amelyet a Los Angeles-i SEMA tuning show-n mutatott be a Toyota.
Vágólapra másolva!

A Toyota az amerikai piacon közkedvelt nagy pickupját, a Tundrát alakította át nyújtott luxuslimuzinná, ebből lett a Tundrasine nevű koncepció.

Forrás: Toyota

Az óceán túlpartján nem létezik túl nagy autó, úgyhogy az eleve óriási autó duplakabinos változata adta az alapot. Egyszerűen megnyújtották közel 2,3 méterrel(!) a tengelytávot, és az ajtók számát a duplájára, tehát nyolcra növelték.

Forrás: Toyota

A metálfekete külsőnél izgalmasabb a beltér, ami leginkább a magángépek luxusát idézi fel. Barna bőrrel borítottak mindent, a hátsó utasokat önálló, szuperkényelmes fotelek és teljes szórakoztató és multimédiás rendszer szolgálja ki az utazás alatt.

Forrás: Toyota

Nem nyúltak viszont a motorhoz, így maradt az 5,7 literes V8-as erőforrás, ez 381 lóerőt és 543 Nm-t képes leadni. Az összkerékhajtás és a hatfokozatú automataváltó is a szériakivitelből jött, viszont a Tundrasine bő egy tonnával nehezebb lett, a menetkész tömege 3,61 tonna.