Árulják a Váci úton összetört Ferrari darabjait

autó autóban baleseti helyszín FOTÓ ÁLTALÁNOS HÉTKÖZNAPI KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZ összetört jármű sportautó
Budapest, 2015. október 31. Egy LaFerrari Budapesten, a Váci úton, miután három parkoló autónak üközött 2015. október 31-én. A balesetben senki nem sérült meg. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Egy élelmes honfitársunk a Facebookon hirdette meg a híressé vált sportautóból letört darabokat.
Vágólapra másolva!

A legnépszerűbb közösségi média oldalon az "Eladnám, megvenném, elcserélném" csoport egy tagja tette fel az apróhirdetést, amelyet a 444 egyik újságírója szúrt ki.

A LaFerrari Budapesten, a Váci úton, három parkoló autónak üközött 2015. október 31-én. A balesetben senki nem sérült meg Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A 400 millió forintot érő, 963 lóerős hibrid hajtással rendelkező Ferrari LaFerrarit október 31-én törték össze a Váci úton. Ahogy az a linken látható videóból is kiderül, a sofőr a nyílegyenes úton vesztette el az uralmát a jármű fölött.

Forrás: Facebook

"Miután elvitték az autót mindenki, aki ott volt összeszedett néhány "törmeléket" az utcaseprőkkel együtt, ennyi! Gondoltam jó lesz relikviának nekem is! De ha valakit esetleg jobban érdekel, esetleg gyűjti, annak gondoltam oda- vagy eladom!" - mesélte a 444-nek az eladó.