Bárki vezetheti a legmenőbb szuperautókat

Auto Vivendi Porsche Ferrari McLaren tesztvezetés
Vágólapra másolva!
Korunk leggyorsabb hibrid hipersportautóit, a Ferrari LaFerrarit, a McLaren P1-et és a Porsche 918-ast is ki lehet már bérelni, de azért vannak feltételek.
Vágólapra másolva!

Még ha csak egyetlen napról is van szó, bárki szívesen ugrana egy olyan felajánlásra, hogy vezethet olyan álomautókat, mint mondjuk a 887 lóerős Porsche 918 Sypder. Erre lesz is lehetőség, mivel egy angol szupersportautó-tulajdonosokat tömörítő klub, az Auto Vivendi 2016-ban egy olyan rendezvénysorozatot tervez, ahol igazi autós csemegék kormánya mögé ülhetnek be a szerencsések.

Forrás: Auto Vivendi

Kezdésnek a Porsche 991 Turbo S, a McLaren MP4-12C és a Ferrari 458 Italia alkotja a kínálatot. Akik ezekkel az autókkal már barátságot kötöttek, azok a bemelegítés után már egyből az autós mennyországba kerülhetnek képletesen, mivel olyan hibrid sportautók gázpedálját préselhetik a padlóba, mint a már említett Porsche 918 Spyder, a Ferrari LaFerrari és a McLaren P1.

Természetesen profi instruktőrök mutatják meg, miként lehet biztonságosan uralni ezeket a közel 1000 lóerős masinákat, még a 322 km/h-s sebességet is elérhetik a tanulók, ami garantáltan nagy élményt ígér.

Az eseményre április 20-án és május 20-án kerül majd sor, egy privát, lezárt úton. Annyi csavar azért van a dologban, hogy a résztvevőknek egyenként 7500 font (kb. 3,24 millió forint) letétet kell biztosítaniuk, viszont ha 20 főnél nagyobb csoport jelentkezik, akkor nekik együttesen csak 100 ezer font (kb. 43,2 millió forint) a kaució.