Megvan, kik lesznek a Top Gear új műsorvezetői

új Top Gear
Vágólapra másolva!
Egy autóversenyzőnő és egy Youtube-sztár lehet Chris Evans társ-műsorvezetője a májusban újrainduló Top Gearben. Előtte azonban, karácsony második napján válogatásműsorral kerül utoljára képernyőre a régi műsorvezető trió. 
Vágólapra másolva!

A brit média értesülései szerint a 46 éves autóversenyző, Sabine Schmitz, és a 40 éves autós újságíró, Chris Harris lehet a már bejelentett, 49 éves rádiós műsorvezető, Chris Evans partnere a Top Gear új évadjában, amelyet már Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May nélkül forgatnak le. Állítólag még David Coulthardnak is szánnak valamilyen szerepet a tv-show-ban.

Német műsorvezető a BBC-nél: Schmitz az egyik legsikeresebb női versenyző Forrás: Wikipedia

A Nürburgring-specialistának tartott Schmitz korábban már többször szerepelt a sorozatban, emlékezetes volt például, amikor 2005-ben egy Ford Transittal jobb időt ment a legendás versenypályán, mint Clarkson egy Jaguar XJ-vel.

Chris Harris neve garancia arra, hogy az új Top Gear részek sem lesznek unalmasak Forrás: Chris Harris on Cars

Chris Harris jelenleg a „Chris Harris on cars” című sorozatban dolgozik, ami az azonos nevű Youtube-csatorna autótesztjeit jelenti, de korábban a Drive, az Evo, az Autocar és a Jalopnik munkatársa is volt.

A régi műsorvezetők adásaiból a BBC egy válogatást ad le

karácsony második napján a BBC Two csatornán, amelyben a régi szezonok legemlékezetesebb pillanatait elevenítik majd fel. Olyan jelenetek is láthatók lesznek, amik korábban még nem kerültek adásba.

A botrányos kirúgás óta természetesen egy percet sem forgattak Clarksonék a BBC-vel, de maradt még vágatlan anyag. Igazi "best of" lesz a karácsonyi adás Forrás: BBC

Szintén a Top Gearhez kapcsolódó hír, hogy az új műsor producere, Lisa Clark karácsony előtt otthagyta a stábot. A Top Gear új, 23. szezonjának első része 2016. május 8-án képernyőre, amelyet még 15 további rész követ majd.