Ezt a Hondát sajnos sosem fogják gyártani

Acura Precision
Acura unveils its new Precision Concept at their press conference at the 2016 North American International Auto Show in Detroit, Michigan, January 12, 2016. AFP PHOTO/Geoff ROBINS / AFP / GEOFF ROBINS
Vágólapra másolva!
A japán gyártó prémiummárka egy feltűnő négyajtós kupéval érkezett a Detroiti Autószalonra, amely inkább tekinthető szobornak, mint autónak, mivel motorja sincs.
Vágólapra másolva!
A leleplezés pillanata Forrás: AFP/Geoff Robins

A Honda prémiummárkája, az Acura csak az új formatervezési irányát szeretné bemutatni a Detroitban leleplezett Precision Concept tanulmányautóval, ezért műszaki adatokat nem is közöltek hozzá.

Örülnénk, ha ilyen lenne a következő Legend Forrás: © 2016 American Honda Motor Co., Inc./Mullen Lowe

Az ötszögletű, gyémánt mintás hűtőmaszk, az éles vonalak, és a kétszínű A -oszlopok, a 22 colos felnik, vagy az ékszerként csillogó LED-es fényszórók karakteres megjelenést biztosítanak a négyajtós kupénak.

Rendkívül érdekes a két kipufogóvég kialakítása Forrás: © 2016 American Honda Motor Co., Inc./Mullen Lowe

A jelentősen kiszélesített hátsó sárvédők és a rövid első túlnyúlás arra utalnak, hogy a jármű hátsó- vagy összkerék-meghajtású lehetne, ha megvalósulna.

A négyajtós kupénak és ötajtós gran tourernek is elmenne a forma Forrás: © 2016 American Honda Motor Co., Inc./Mullen Lowe

A Precision Concept hossza 518 centiméter, a szélesség 213 centiméter, a magasság viszont csak 132 centiméter. A tengelytáv tekintélyes a maga 310 centiméterével.

Fizikai gombok alig vannak, képernyő viszont annál több Forrás: © 2016 American Honda Motor Co., Inc./Mullen Lowe

Belül az ultrakeskeny, ívelt képernyő van a középpontban, ezen fut az korszerű ember-gép interfész, amellyel az autó számos paramétere személyre szabható. A karcsú ülésekből csak négyet helyeztek el a kabinban.