Már otthonról is bejárhatóak a Ferrari múzeumai

Vágólapra másolva!
Mostantól akár otthonról is be lehet járni a Ferrari két, Modena környéki múzeumát, mert bekerültek a Google Street View-ba.
Vágólapra másolva!

Nem tud elmenni Olaszországba, hogy meglátogassa a szupersportautók hazáját, Modena környékét? Semmi gond, mert mostantól a környék két legnépszerűbb autómúzeumát virtuálisan is be lehet járni a világ bármely tájáról.

Mindkét múzeum a Ferrarihoz kötődik: az egyik a híres hivatalos, gyár melletti gyűjtemény Maranellóban, a másik pedig az új Enzo Ferrari Múzeum, amelyet a cégalapító egykori otthona mellett alakítottak ki, Modenában.

A 360 fokos panorámaképek a „Géniusz és titkok” időszakos kiállításon készültek a gyári múzeumban, és a „Motor múzeum”, valamint „A Ferrari tisztelgése Pavarotti előtt” időszaki kiállításon a modenai intézményben.

A két Ferrari múzeum mellett korábban már olyan olasz autós szentélyek kerültek be a Google Street View-ba, mint a modenai Pagani gyár, a Modena melletti Sant'Agata Bolognese-ben a Lamborghini Múzeum, vagy a torinói Abarth műhely.