Szörnyű ügy az M0-son, feladta magát a sofőr

seat
Vágólapra másolva!
Néhány óra leforgása alatt több ezren osztották meg annak a férfinak a történetét, aki a Facebook-bejegyzése szerint május 28-án, szombat délután törte össze az autóját az M0-son. Feladta magát a vétkes autós.
Vágólapra másolva!

Az eredeti bejegyzésben az autós leírta, hogy egy másik autó sofőrje okozta a karambolt, szerinte szándékosan, így az ügyben büntetőfeljelentést is tett - emberölés kísérlete miatt.

Nyílt levelében azt írta, szombaton 16.15 körül ment az M0-son a külső sávban a Megyeri híd felé Csömör felől, amikor egy Bosch feliratú Skoda Octavia sofőrje elkezdte őt levillogni az útról - úgy, hogy az azon a szakaszon megengedett maximális 110 km/h-val hajtott. Mivel nem húzódott le, a skodás megelőzte, majd elé érve befékezett. Balogh Arnó ezért vészfékezett, és a kormányt is el kellett rántania, így azonban a szalagkorlátnak csapódott, rendesen összetörve a kocsiját. Mint írja, csoda, hogy senki nem halt meg.

Forrás: Facebook

A Skoda sofőrje nem állt meg, így a vétlen sofőr a szándékosság miatt emberölés kísérlete miatt büntetőfeljelentést tett, valamint a történtek miatt megkereste a Bosch-csoportot is. Balogh azonban alkut is ajánlott (ezért is írta nyílt levelét): ha a sofőr meri vállalni a felelősséget, visszavonja a feljelentést.

Hétfő estére meglett az elkövető. "Sikerült az autó vezetőjét megtalálnunk" - tájékoztatta a Hvg.hu-t Ficzere Ferenc, a Bosch-csoport kommunikációs igazgatója. Mint kiderült, a balesetet okozó, fehér Skoda Octaviát vezető férfi még szombaton, tehát a baleset napján jelentkezett a rendőrségen, az autóját csúnyán összetörő Baloghot pedig hétfőn kereste fel. "Munkáltatóként a hivatalos vizsgálat lezárását megvárjuk" - tette hozzá Ficzere Ferenc.

"Célom nem a bosszú, hanem az ügy korrekt rendezése, és tényleg szeretnék választ kapni kérdéseimre. Mindenkinek nagyon köszönöm a megosztást és a segítséget. Reméljük, minél hamarabb le tudjuk zárni ezt a sajnálatos esetet" - írta a Facebookon az összetört autó sofőrje.