Elborult agyú ámokfutó tombolt az M1-esen

kia
Vágólapra másolva!
A rendőrség közúti veszélyeztetés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 37 éves szerb állampolgárral szemben. A férfi az M1-esen okozott szándékosan balesetet.
Vágólapra másolva!

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a belső sávban haladt egy német állampolgár Volvójával kedden, este kilenc óra körül – írta a Police.hu. Az autós Tata térségében éppen egy kamiont előzött, amikor a háta mögött nagyobb sebességgel közeledő járműre lett figyelmes.

Forrás: Police.hu

A hátulról érkező Kia vezetője veszélyes követési távolságot tartva, szándékosan nekiütközött az előtte haladónak. Miután a Volvo mellé ért, folyamatosan az úttest jobb szélére szorította autójával.

A gyanúsított oldalról is, több alkalommal szándékosan nekiütközött a Volvónak, ezzel veszélyeztetve a benne ülők életét és testi épségét. A Kia vezetője egy másik járműnek is nekiütközött az autópályán, majd a járműve működésképtelenné vált.

Forrás: Police.hu

A 37 éves szerb férfinál ittasság gyanúja is felmerült. A rendőrök előállították, és a kihallgatás után őrizetbe vették.