Az eleki férfi mindent elkövetett, amit autóval tilos

aut
Vágólapra másolva!
Másik autóra kiadott rendszám volt felszerelve arra a gépkocsira, amellyel egy eleki férfi ittasan okozott balesetet, majd megállás nélkül elhajtott. Vezetői engedéllyel nem rendelkezett, és el volt tiltva a vezetéstől.
Vágólapra másolva!

A gyulai rendőrkapitányság járőrei egy személygépkocsi vezetőjét igazoltatták július 31-én hajnalban Gyulán, a Béke sugárúton - írta a Police.hu. A sofőrt azért ellenőrizték, mert áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, és majdnem összeütközött a szemből érkező rendőrökkel.

Mivel a 24 éves eleki férfi semmilyen személyes iratot nem tartott magánál, valamint az alkoholteszter megfújásakor pozitív értéket produkált, előállították a rendőrkapitányságra. Az újabb mintavétel alátámasztotta az ittasság gyanúját, amit a sofőr is elismert.

Forrás: Police.hu

Az is kiderült róla, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, és a járművezetéstől is el van tiltva. Az autója első rendszámtáblája hiányzott, hátulra pedig egy másik személygépkocsira kiadott hatósági jelzés volt felszerelve.

Közben bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy a 44-es számú főút Békéscsaba és Gyula közötti szakaszán anyagi káros baleset történt. Két Gyula irányába közlekedő személygépkocsi ütközött érintőleg, de a balesetet okozó autó vezetője megállás nélkül továbbhajtott. A rendőrök a férfi autójának átvizsgálásakor megállapították, hogy ő lehetett ennek a balesetnek az okozója, ezért a személygépkocsit további szakértői vizsgálat miatt lefoglalták.

N. Sándort három napon belül bíróság elé állítják.