Nagy az érdeklődés az ingyen elvihető új Skodák iránt

skoda octavia
Vágólapra másolva!
Magánszemélyek számára nyújtott "flottakezelési programmal" jelent meg a Skoda elsőként a magyarországi újautó-piacon, a konstrukció iránt már a tesztidőszakban nagy az érdeklődés.
Vágólapra másolva!

Dalnoki Balázs márkaigazgató tájékoztatása szerint a válság után újraéledő autópiacon ismét nő a magánvevők vásárlási kedve, akik közül sokan vállalnák az előre kalkulálható fix törlesztőrészleteket, hogy önerő nélkül 3-4 éves időszakra új autóhoz jussanak. A konstrukcióról ebben a cikkünkben írtunk bővebben.

A Skoda a lízingszerű szolgáltatáscsomag keretében voltaképp bérletet nyújt meghatározott futamidőre és futásteljesítményre, a fix havi díj egyebek között szervizszolgáltatást, biztosítási díjakat is tartalmaz.

A programba egyelőre a Skoda legnépszerűbb modelljeit vonták be, de Dalnoki Balázs szerint később, a tapasztalatok alapján nemcsak a többire, hanem a Volkswagen-konszern más márkáira is kiterjedhet a konstrukció.

A programra már több mint 500 ajánlatkérés érkezett

a márkaigazgató tájékoztatása szerint, aki az első évben 250-400 ügyfélre számít. A konstrukciót már elindították Csehországban, Szlovákiában és Ausztriában is.