Megérkezett hazánkba a Fiat Tipo kombi, az ára is kiderült

fiat tipo kombi
Vágólapra másolva!
A harmadik karosszériaváltozat érkezésével teljessé vált a Fiat Tipo modellcsalád.
Vágólapra másolva!

Az idén januártól már kombiként is rendelhető a Fiat Tipo a hazai márkakereskedésekben. A kombi 4,57 méter hosszú, ezzel a kategória élvonalába tartozik.

Forrás: Fiat

A csomagtér 550 literes, a kombi a konfigurálható Magic Cargo csomagtérelemek beépítésével garantálja a rugalmas használhatóságot. A csomagtartó padlója két szinten helyezhető el, így szabályozható a raktér magassága. A két kiemelhető oldalfal választási lehetőséget kínál: szállíthatók apró tárgyak, vagy teljes egészében kihasználható a csomagtartó szélessége.

A Tipo család mindhárom tagja az európai piacra tervezett három, eltérő teljesítményű benzines és két dízelmotorral rendelhető. A benzines választékban elérhető a 95 lóerős 1,4 literes 16 szelepes, a 120 lóerős 1,4-es T-Jet, valamint a 110 lóerős 1,6 literes E-TorQ motor. A kínálatot a 95 lóerős 1,3-as Multijet II és a 120 lóerős 1,6-os Multijet II dízelmotor teszi teljessé. Utóbbi már rendelhető a DCT dupla kuplungos automata sebességváltóval is.

Forrás: Fiat

Az új Tipo kombi benzines kivitelben 4 405 000 forinttól kapható a márkakereskedésekben. Az automata váltós, 1,6-os dízel csúcsmodell listaára 6 605 000 forint.