Hibridekkel hangolnak a rangadóra a szegedi kézisek

Toyota Pick Szeged
Vágólapra másolva!
A hétvégi, Veszprémmel vívandó rangadó előtt 19 darab hibrid Toyota RAV4-et kapott a Mol-Pick Szeged férfi kézilabda csapata.
Vágólapra másolva!
Forrás: Imre Farago

A Toyota hazai vezérképviselete 2011 ősze óta támogatja a Mol-Pick Szeged csapatát, az együttműködés a jövőben is folytatódik, aminek egyik jele, hogy nemrég 19 hibrid szabadidő-autót bocsátottak a nemzetközi szinten is sikeres kézilabdacsapat rendelkezésére.

„Megnyugtató érzés számunkra, hogy továbbra is élvezhetjük a világ legnagyobb autógyártójának támogatását. A mai napon átvett hibrid RAV4 modellek további motivációt jelenthetnek játékosainknak, aminek különös aktualitást ad az idei év első, e hét szombaton esedékes Mol-Pick Szeged – Telekom Veszprém rangadója"– nyilatkozta az átadáson Dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézlabda Zrt. Igazgatóságának elnöke.

Forrás: Imre Farago

A Mol-Pick Szeged kézilabdacsapat hazánk egyik legpatinásabb klubja. 1976 óta szerepel a hazai élvonalban. Kétszer megnyerte a magyar bajnokságot, 6 alkalommal pedig a Magyar Kupát. Legnagyobb nemzetközi sikerét 2014-ben Berlinben érte el, amikor megnyerte az EHF kupát. Az idei évben a csapat célja, hogy a sikeres nemzetközi szereplésen túl egy hazai trófeát is elhódítson.