Bemutatták a Skoda új megfizethető autóját, lett ám meglepetés

2018.02.08. 10:33

A Skoda nyilvánosságra hozta az első fotókat a frissített Fabiáról, a motorkínálatban van egy nagy meglepetés. Vagyis kettő.

Noha szokás szerint az első gyári grafikán még kifejezetten érdekesnek tűnt a frissített Skoda Fabia, a frissen nyilvánosságra hozott fotók alapján már jóval árnyaltabb a kép. A Skoda kifejezetten biztonsági jellegű frissítést hajtott végre a Fabián, az autó karaktere gyakorlatilag semennyit sem változott. Ennél valóban sokkal többet ígért a rajz.

Forrás: Skoda

A lámpák immár elöl és hátul is lehetnek LED-esek, a modell történetében először 18-as felnik is rendelhetők. Faragtak a lökhárítókon is, de a változásokat nagyítóval kell keresni.

Forrás: Skoda

Minden szórakoztatórendszerhez jár a 6,5 colos érintőkijelző, de Apple CarPlayhez és Android Autóhoz feláras rendszert kell választani. Új kárpitok jelentek meg a kabinban, illetve hátulra már lehet kérni két USB-töltőt és tablettartót. Minden ablak teljesen automata lett.

Forrás: Skoda

Kissé meglepő módon dízelmotorral egyáltalán nem lesz kapható az új Fabia, az egyliteres szívó benzines (60 vagy 75 LE) mellett a szintén háromhengeres, egyliteres turbó (95 vagy 110 LE) választható. A tisztább üzem érdekében a TSI-k benzinmotorok számára kifejlesztett részecskeszűrőt is kapnak.

KAPCSOLÓDÓ CIKK