Egy kilöttyent kávé miatt akadt ki az agresszív volvós

autó rúgás gif
Vágólapra másolva!
Azt hitte, a volvósok békés, nyugodt emberek? Nézze meg ezt a videót.
Vágólapra másolva!

A felvételen látható esetet Angliában, Watfordban rögzítette a szélvédőkamera. Egy Volvo V40-nek nem adtak elsőbbséget a körforgalomban, a sofőrje hirtelen fékezésre kényszerült, mert szemből jött a kamerás autó (azt hihette, kitér az első lehajtón). Mint utólag kiderült, a megállás közben kilöttyent a volvós kávéja az elegáns ruhájára, amit egy állásinterjú miatt vett fel, és még rá is dudáltak...

Mindez tényleg bosszantó lehet, de aki közlekedik, annak a felelőssége, hogy az innivalót úgy helyezze el az autójában, hogy az fékezéskor is stabilan álljon. Ebben az esetben viszont kiborult, és nemcsak a kávé, hanem a gazdája is. Őrjöngve szállt ki a Volvójából, és rugdosni kezdte az Angliában vendégeskedő, vagyis a fordított közlekedéshez még nem teljesen hozzászokott francia nő autójának elejét.

Akkor pöccent be igazán, amikor a panaszáradatra reagálva a nő kijelentette, hogy nem érdekli, hogy ő állásinterjúra megy. Ekkor a férfi visszament a Volvóhoz, kivette a kávé maradékát, és azt a francia nő autójának szélvédőjére öntötte, aztán padlógázzal elhúzott a helyszínről.