Csodálatos használt autók érkeztek Magyarországra

rolls-royce
Vágólapra másolva!
Közel 500 darab rendkívül ritka és méregdrága autót vásároltak 2018-ban a vagyonos magyarok külföldön. A veterán Bentley-ktől a kuriózumnak számító Ferrarikig egészen elképesztő a használtan behozott autók listája.
Vágólapra másolva!

A kifinomult ízlésű milliárdosok országa vagyunk – akár erre is következtethetnénk abból a listából, amely több száz ritka, különleges, és ebből adódóan nagyrészt igen drága autókat sorol - írta a Vezess.

A Datahouse által felsorolt, használtan behozott, majd 2018-ban forgalomba is állított járművek olykor az 50-100 millió forintos árkategóriába is belenyalnak.

Ez egy 1958-as Rolls-Royce Silver Cloud - sajnos a Datahouse adatbázisa gyártási éveket nem tartalmaz, így valóban csak találgatni lehet az autók értékével kapcsolatban

Érkezett az országba sok más ritkaság mellett Aston Martin DBS, Bentley Arnage, Cadillac Deville, Chevrolet Corvette, Ferrari 400, Jensen Interceptor, Lamborghini Aventador, McLaren 570 GT, Mercedes SLS, sőt még egy darab Rolls-Royce Silver Cloud is.

Valakinek megérte, hogy külföldről hozzon egy Lamborghini Aventadort - emellett öt másféle Lamborghini is jött Forrás: Lamborghini