Családapák álma - Mazda6 Sportkombi 2.0 CD autósmozi

Vágólapra másolva!
Nagycsaládosoknak kifejezetten jó választás lehet a Mazda6 Sportkombi a kétliteres dízellel, hiszen helykínálata szinte verhetetlen, csomagtartója tágas, és nem is fogyaszt sok gázolajat. Autósmozink japán nyelvleckével is szolgál, ugyanis megtudhatják a karakuri és a mizuna szó jelentését.
Vágólapra másolva!

Szerkesztőségünk egyik kedvenc középkategóriás autója a Mazda6: nem elég hogy hangárnyi az utastere, és jól néz ki, de még vezetni is közel olyan jó, mint egy 5-ös BMW-t.

Nem csoda, hogy nálunk ez a kocsi lett az év autója. Persze a hatos sem hibátlan autó, de azt a pár apróságot szívesen megbocsátjuk neki szolgáltatásaiért cserébe. Mostani autósmozinkban az egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó verziót, a dízel kombit mutatjuk be, ez a motor közel a hetven százalékát tette ki eddig a típus értékesítésének.

A dolog pikantériája, ma már ez az erőforrás el is tűnt a kínálatból, helyére a 2,2 literes, továbbfejlesztett motor került háromféle teljesítménnyel. A dízelt leszámítva a ma megvásárolható Mazda6 Sportkombik semmiben nem térnek el az autósmoziban láthatótól, ezért Bertalan kolléga megállapításai ma is helyt állnak. Ha végignézik, megtudhatják, kinek való a Honda Accord, és kinek a Mazda6, és az is kiderül, hogy a tesztelő ujjai néha panaszkodni is tudnak.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=3YMU2fMVbucwtSQ9