[origo] címlap

hírek

levelezés

internet előfizetés

vásárlás

Keresés

Képdepó


Az új Suzuki Swift

Gyorskereső


Autó > Gazdaság


Új autókHasznált autókHírlevél

E-mail:


Egyedülálló szervizflotta az Auditól
2006. július 10., hétfő, 8:36
A cikk betűmérete: kisebb nagyobb

A márkát tekintve világszerte is egyedülálló szervizflottát adott át a minap az Audi. A 20 darab A3 Sportback modellből álló flottát a gyár és a sajtó képviselőinek jelenlétében adták formálisan át az Audi szervizhálózat képviselőinek.


Forrás: [origo]
Nagyobb kép
Ajánlat
2009-ben jön az Audi A1
Két éven belül itt az új Audi A4
Már gyártják az új Audi TT-t Győrben
Fórum
A Német márkájú autók tulajdonosai agresszívebbek?

Az egész országra kiterjedő szervizhálózat illetve az importőr saját, különleges szervizautója 0-24 óráig áll rendelkezésre az ügyfél igényei szerint. A segélykérő hívás egy központi telefonszámra fut be, amelyet a legközelebbi Audi szerviz felé továbbít a központ. Ha több szerviz is található az adott körzetben, akkor az ügyfél által preferált műhelyhez fut be a riasztás, aki vállalja, hogy a hívástól számított 1 órán belül kiérkezik a helyszínre. A kiszállást természetesen a szerviznél dolgozó munkatárs, szakember végzi, aki szakmai felkészültségével és megfelelő felszereltségével megfelel a segélyszolgálati előírásoknak.

A leggyakoribb problémák sorát a lemerült akkumulátor, az indítási problémák vezetik, de a szervizautó segítséget nyújthat biztosítékcsere, izzócsere, a távirányítóban lemerült elem cseréje, üzemanyaghiány vagy defekt esetén is. Amennyiben a helyszíni javítás eredménytelen, a segélyszolgálati munkatárs megszervezi az autó szervizbe szállítását, és intézkedik az Audi Mobilitásgarancia által biztosított további szolgáltatások rendelkezésre bocsátásában is.

Ehhez természetesen az autót gyárilag minden, a helyszíni mentésre alkalmas eszközzel felszerelték, így a terelőkúpokon keresztül a villáskulcsokon és a szerelővason át a vízpumpafogóig minden megtalálható benne.

Hasonló szervizautót a világon bármelyik Audi partner rendelhet, jelenleg A3 Sportback, A4 Avant és A6 Avant modellek rendelhetők szervizmobilként, a későbbiekben ez az Audi Q7 modellel bővül majd. Rendeléskor a partner választja ki a motorvariánst illetve az autó felszereltségét, ami azért is fontos, mert az autó bármikor visszaalakítható, a szervizmobil felszereltsége kiépíthető és áttehető egy másik autóba.

Forrás: [origo]

A világon Magyarország az első, ahol valemennyi Audi márkakereskedés rendelkezik Audi szervizmobillal, és a csak márkaszerviz-partnerek túlnyomó többsége is ilyen gépkocsit használ a segélyszolgálat ellátásához. Az első partner május elejétől indította útjára az országúti segélyszolgálatot, a többi partner auditálása azóta is folyamatosan zajlik.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva

[origo] legfrissebb


Földrengés volt a szlovák határnál

Bankpapírok a középpontban

Áramot is árul az osztrák Aldi

Úgy éreztem magam, mint egy prostituált

Megugrottak a piacok a remek makroadatokra

Használt autókFórum


Vezetünk - de hogyan is?

Benzin vagy Dízel?

OLDTIMEREK

Milyen autó a Suzuki Swift?

Kinek milyen gepkocsi tipus tetszik a legjobban ?


TIPP


autóriasztók


Forma-1


autók


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!