Oscherslebeni rémálom - Seat Európakupa

Vágólapra másolva!
Egészen elképesztő balszerencse sorozat áldozata a Zengő Motorsport csapata a Seat Európakupán. Eddig a rengeteg defekt és kilökések okán estek ki a versenyekből, most a kormányszervó akadályozta meg a két magyar fiút abban, hogy dobogóra állhassanak.
Vágólapra másolva!

Olyan szépen indult a szombat Oscherslebenben, a Seat Európakupa utolsó előtti hétvégéjén. Mondhatnánk, hogy a jól megszokott módon kezdtek a magyarok, de ez sem igaz, hiszen már kopott gumival nagyon gyorsak voltak a szabadedzéseken. Michelisz Norbi immár egymás után harmadszor megszerezte a pole pozíciót, Wéber Gábor pedig a negyedik rajtkockát. Minden a megszokott rend szerint alakult. Mindenki arra gondolt, hogy mostmár sikerülnie kell, nem létezik, hogy a csapatot sújtó hihetetlen pechsorozatnak van még folytatása. De a sors ezúttal sem hagyott esélyt.

Michelisz Norbi kormányszervója a felvezető körben meghibásodott, így fel sem tudott állni az első rajthelyre. A szerelők ugyan megpróbálták helyrehozni a hibát, de csak a mezőny után indulhatott el Michelisz, majd egy kör után kiállt. Wéber Gáborba bízott hát mindenki, aki jól rajtolt, amjd 11 körön keresztül tartotta a második helyet. Aztán a 12. körben neki is elszállt a kormányszervó, ezzel ő is kiesett a futamból.

Vasárnap Wéber a 17., Michelisz az utolsó helyről indulhat a mezőny után. A szektoridők alapján ők a leggyorsabbak, de hová érhetnek el?