ORIGO24 órakomment.huvidea[freemail]

[origo] autó> gyorsasági

Útvonaltervező
Kötelező biztosítás
Casco
Abroncsvásárlás
Iratkozzon fel RSS-csatornáinkra
hirdetés hirdetés
197.hu 197.hu
útvonaltervező
betöltés folyamatban ...

Új motorok

Használt motorok

Forrás: [origo]Assenbrenner tizedik győzelme Senki sem hiányzott a Suzuki Swift Kupa utolsó versenyének rajtjáról, pedig Assenbrenner személyében már bajnokot avattak, ennek ellenére jó, és izgalmas verseny kerekedett.

Forrás: [origo]Vida duplázott, így bajnok Ezen a hétvégén Vida János mindent elkövetett, hogy megszerezze a Clio Kupa történetének utolsó bajnoki címét, azonban ehhez egy kis szerencse is kellett. A vasárnapi futamon ez is összejött, így Vizin Tamás az utolsó pillanatban vesztette el vezető helyét.

Forrás: [origo]Zentai megvédte bajnoki címét A gyorsasági bajnokság utolsó versenynapján már csak az volt kérdés, hogy ki nyeri a kis túraautók bajnoki küzdelmét. Walterné Dancsó Adriennt ismét technikai gondok hátráltatták, így Zentai Sándor megvédte címét. A nagyoknál a már bajnok Walter Csaba győzött.

Forrás: [origo]Perényi első győzelme, Walter már bajnok Sajnos elmaradtak a nagy csaták a túraautósok versenyeiben, a nagyoknál Perényi Zoltán pedig megszerezte élete első győzelmét, Walter Csaba pedig egy második hellyel bajnok lett. A kicsiknél Zentai győzött, Walterné kiesett, a formaautóknál pedig Eszenyi nyert.

Forrás: [origo]Vida nyert a clióknál A Clio kupások ismét a kistúrásokkal egy mezőnyben küzdöttek a minél jobb helyezésért. A rajtnál Vizin Tamás jött el a legjobban, de a versenyt végül Vida János nyerte.

Forrás: [origo]Assenbrenner nyert és bajnok a Suzukiknál Eddig csak matematikai esélye volt Farkas Lászlónak ahhoz, hogy megnyerje a Suzuki Swift Kupa bajnoki címét, de mostantól ennek is vége. Assenbrenner Tibor a tőle megszokott kiváló teljesítménnyel megnyerte a futamot és ezzel a bajnokságot is.

Forrás: [origo]Több pályacsúcs a Hungaroringen Ezen a hétvégén rendezik a magyar gyorsasági autós bajnokság szezonzáró versenyét a Hungarorigen. Ez első időmérő edzéseket már teljesítette is a mezőny, több kategóriában pályacsúcs született.

Forrás: markakupa.huMichelisz WTCC indulást nyert Annyi szerencsétlenség és megpróbáltatás után Michelisz Norbert végre elérte célját. Szombaton Monzában megnyerte a Seat Európakupa első futamát, majd vasárnap egy ötödik hellyel elérte, hogy a következő WTCC futamon, Japánban ő lesz a Seat egyik versenyzője.

Forrás: markakupa.huMichelisz futamot nyert az Európakupán Újabb fantasztikus magyar siker született a Seat Leon Európakupán. Michelisz Norbert Monzában sorozatban negyedik pole pozícióját szerezte úgy, hogy még nem járt ezen a pályán. A teljesítményére egy futamgyőzelemmel tette fel a koronát.

Forrás: markakupa.huMichelisz futamot nyert az Európakupán Újabb fantasztikus magyar siker született a Seat Leon Európakupán. Michelisz Norbert Monzában sorozatban negyedik pole pozícióját szerezte úgy, hogy még nem járt ezen a pályán. A teljesítményére egy futamgyőzelemmel tette fel a koronát.

Forrás: BMWBejött a hazai pálya Magyar szempontból nagyon jól végződött az első 12 órás hosszútávú verseny a Hungaroringen, ugyanis szinte minden magyar egység beért, többen kiváló helyen. videó

Forrás: [origo]Asi szárazon verhetetlen Lassan már unalmassá válik, hogy Assenbrenner Tibor sorra nyeri a versenyeket a Suzuki Swift Kupában. A fiatal tehetség ráadásul mindezt úgy teszi, hogy a többieknek esélye sincs. Farkas László egy kicsúszás után visszaküzdötte magát a második helyre, Lendvai Pistike lett a harmadik.

Forrás: [origo]Ismét hatalmas Porsche csata Végre arról szólt a nagy túraautók versenye, amiről kell. Rácz István és Walter Csaba ezen a futamon is félelmetes tempót diktált, aminek Rácz műszaki hibája vetett véget, így Walter nyert. A kistúrásoknál Zentai Sándor, a cliósoknál Vizin Tamás győzött.

Forrás: [origo]Michelisz hazai földön képes a győzelemre A megszokott színvonalat hozta a Seat Leon Szuperkupa hetedik futama, ahol az élről rajtoló Michelisz Norbert meg tudta nyerni a futamot. Az európakupás első rajtkockák és kiesések után tehát hazai földön összeállt a gépezet.

Forrás: Zengő MotorsportMichelisz a poleból indult, majd kilökték Eddig elképzelhetetlen csodát vitt véghez Michelisz Norbert a Seat Európakupa Brands Hatch-i futamán, amikor az angol versenyzők előtt megszerezte az első rajtkockát, de ez nem maradhatott így. Természetesen ő volt az első, akit a rajt után kilöktek.

Forrás: [origo]Élesedik a harc a Seat Leon Szuperkupában A tegnapi fiaskó után a Seat Leon Szuperkupa hatodik futamát Wéber Gábor nyerte, aki a két Norbival csatázva nagyszerű versenyt produkált. Michelisz lett a második, Kiss a harmadik, de Brachna Dávid és Hatvani Bálint is egyre közelebb kerül a vezető trióhoz.

Forrás: [origo]Wéber futamot nyert az Európakupán Fantasztikus magyar sikert ért el a Zengő Motorsport csapata a Seat Európakupán. A franciaországi Pauban Wéber Gábor az élről rajtolva magabiztosan nyerte meg a Seatok futamát.


RSSHírlevélÍrjon nekünk!ArchívumMédiaajánlatImpresszum
Adatkezelési Szabályzat[origo]OK.huiWiW[freemail]G-PortalVidea Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva

Legolvasottabb cikkek

hirdetés

Allianz direct(x)

Kötelező kattintás 2009-re is! Most választható meglepeté- sekkel. Amíg a "készlet" tart!

PARTNEREK

Forrás: [origo] Forrás: [origo]