Hivatalos képeken az új Fiat Bravo

A Fiat hivatalos képeket és adatokat tett közzé új alsó-középkategóriás modelljéről, amely ismét Bravo néven kerül majd a szalonokba. Az olasz Golf-rivális január végén mutatkozik be, a forgalmazás 2007 első negyedében kezdődik.

Némi Stilo-kitérő után a Fiat visszatért a Bravo névhez a kompakt kategóriában, bízva abban, hogy az új modell is megismétli az 1996-ban az Év Autójának választott rokon sikereit. A 4,34 méter hosszú, 1,79 méter széles és 1,49 méter magas autó meglehetősen nagynak számít a kategóriájában, így nem is csoda, hogy kerek 400 liternyi csomagtartót tudtak kialakítani, ami 50 literrel múlja felül a VW Golf poggyászterét.

A Bravo eleje némileg emlékeztet a Puntóéra, ám a hátsó rész már teljesen egyedi. Ötletes ugyanakkor, hogy a hátsó lámpa kialakítása egy finom visszakacsintás a régi Bravóra. A motorválasztékot tekintve kezdetben két dízellel és három benzinmotorral lesz rendelhető Bravo: a már jól ismert 1,9 literes gázolajos Multijet 120, illetve 150 lóerős változatokban lesz kérhető, míg a benzinesek között két 1,4 literes turbómotor is feltűnik 120 és 150 lóerős teljesítménnyel. Az alapmotor ugyancsak 1,4-es lesz 90 lóerős teljesítménnyel.

Forrás: [origo] Forrás: [origo]
A Bravo további érdekessége, hogy ezen a modellen debütál az új bordó-ezüst Fiat-embléma.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK