hirdetés

téli olimpia

címke rss
Ilyen érmekkel írhat történelmet a magyar csapat a téli olimpián

Ilyen érmekkel írhat történelmet a magyar csapat a téli olimpián

Helyi idő szerint szerdán délutuán Szöulban bemutatták a jövő évi phjongcshangi téli olimpiára tervezett arany-, ezüst- és bronzérmeket.

Nincs esély az NHL-esek olimpiai szereplésére

Sport2017.09.12, 20:01

A Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) elnöke szerint nem maradt esély arra, hogy megegyezés szülessen az észak-amerikai profi ligával (NHL) a játékosok szerepléséről a februári, phjongcshangi olimpián.

Ezt csinálja bárki a svájci síző után!

Sport2017.09.12, 16:01

Andri Ragettli, a svájciak freestyle-sízője egészen különleges módszerekkel készül a dél-koreai téli olimpiára, ami öt hónap múlva kezdődik. A 19 éves tehetség egyedi módszere az atletikusságot biztosan javítja, ráadásul az ő számában az sem hátrány, ha valaki nem szédül el a szaltók közben. És ehhez persze elengedhetetlen egy Cristiano Ronaldo-mez.

A NOB elnöke szerint semmi sem fenyegeti a dél-koreai olimpiát

Sport2017.09.12, 10:11

Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke a végrehajtó bizottság limai ülésén ismét megerősítette, hogy a közelgő téli ötkarikás játékok biztonságát a feszült koreai helyzet nem veszélyezteti.

Történelmi szereplésre készülnek a téli olimpián a magyar gyorskorcsolyázók

Sport2017.09.06, 17:24

Az idén 110 éves magyar korcsolyaszövetség nagy várakozásokkal tekint a jövő évi phjoncshangi téli olimpia elé. A rövidpályás gyorskorcsolyázóktól az aranyérem sem lenne meglepetés, de addig még több verseny is lesz, köztük a szeptember végén rendezendő első olimpiai kvalifikációs rövidpályás világkupa. Az alkalomból tartott sajtótájékoztatón bemutatták a short trackes lányok igen jól sikerült kisfilmjét, amitől nekünk igen veszélyes gondolataink támadtak.

19 évesen visszavonult az oroszok olimpiai bajnok műkorcsolyázója

Sport2017.08.28, 17:23

Mindössze 19 évesen bejelentette visszavonulását Julija Lipnyickaja, az oroszok olimpiai bajnok műkorcsolyázója.

Nem lesz címvédés Phjongcshangban a műkorcsolyázóknál

Sport2017.08.28, 10:48

Edzője szerint a műkorcsolyázó Agyelina Szotnyikova sérülés miatt nem tudja megvédeni februárban olimpiai bajnoki címét a dél-koreai Phjongcshangban.

Az NHL-t abszolút nem érdekli a 2018-as téli olimpia

Sport2017.08.10, 13:08

A minap megjelent a hír, miszerint nem vehetnek részt a 2018-as pjongcsangi téli olimpián azok a játékosok, akiknek élő NHL-es szerződésük van. A verdikt már négy hónappal ezelőtt megszületett. Gary Bettman, az NHL (National Hockey League, azaz észak-amerikai profi hokiliga) főigazgatója 2017. április 4-én bejelentette: az NHL nem megy Dél-Koreába, és nem is áll le az ötkarikás játékok idejére. Azóta már az is kiderült, hogy nem csak az NHL-ben játszók, de annak a farmligáiban, az AHL-ben (American Hockey League), vagy az ECHL-ben (East Coast Hockey League) korongozók sem mehetnek Pjongcsangba abban az esetben, ha van NHL-es szerződdésük. ...

Nem mennek az olimpiára az NHL-esek

Sport2017.08.07, 23:38

Nem szerepelhetnek az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő, és NHL-es szerződéssel rendelkező játékosok a 2018-as phjongcshangi téli olimpián.

A jeget is megolvasztja a magyar snowboardos mosolya

Sport2017.07.21, 16:48

A forró nyárban még forróbb képet posztolt közösségi oldalára a snowboardos Gyarmati Panka, aki tavaly őszi súlyos sérülése után gőzerővel készül a jövő évi téli olimpiára.

Előző
Következő
Most
Top 12 óra