hirdetés
fotópályázatbolondságBritish American Tobacco

Bolondos fotópályázat az [origo]-n

Április 1-jétől "Bolondságok szájjal" című fotópályázatunkra várjuk vállalkozó kedvű amatőr fotós olvasóink legjobb képeit. A British American Tobacco által szponzorált megmérettetés összdíjazása 100 ezer forint.

Forrás: [origo]Az [origo] és a British American Tobacco (BAT) április 26-án éjfélig tartó közös fotópályázatára a szokásostól eltérően digitális fényképezőgéppel készített fotók mellett szkennelt felvételeket is várunk az alábbi e-mail címre. A "Bolondságok szájjal"címet viselő megmérettetéssel az áprilisi bolondságok hagyományait kívánjuk feleleveníteni. A pályázatra bármilyen szájjal kapcsolatos, bolondos felvétellel nevezni lehet, azonban a beküldött fotók nem lehetnek felhívás jellegűek, nem tartalmazhatnak politikai vagy jóízlést sértő üzeneteket, és törvényt vagy bármilyen kisebbséget sértő üzenetet, sem tiltott jelképeket. A képek elbírálásában a BAT nem vesz részt, a beérkezett felvételek zsűrizését Fábián Évi, az [origo] fotósa végzi majd el, a legjobb fotók készítőit az alábbi nyereményekkel jutalmazzuk:

1. díj: 50 ezer forint értékű ajándék
2. díj: 30 ezer forint értékű ajándék
3. díj: 20 ezer forint értékű ajándék

A fotópályázatra szánt fényképeknek legalább 1024x768 pixeles felbontásúnak kell lenniük, a felvételeket JPEG formátumban várjuk, egy pályázó legfeljebb 5 képpel vehet részt a megmérettetésen. A nyerteseket az [origo] DigiFotó oldalán, illetve e-mailben értesítjük. Jutalmaikat egy díjátadó rendezvényen vehetik majd át, amelynek helyszínéről a pályázat lezárásakor értesítjük az olvasókat. A változtatás jogát fenntartjuk!

KAPCSOLÓDÓ CIKK

Most
Top 12 óra
hirdetés
hirdetés
Ajánlat
Ajánlat
hirdetés
hirdetés
hirdetés
youmetry