Új színekben az Olympus µ 850 SW

Vágólapra másolva!
Az Olympus a nyárra gondolva felfrissítette a strapabíró µ 850 SW modellt. Az ütés, víz -és fagyálló fényképezőgép két új, vidám színben kapható - limitált számban.
Vágólapra másolva!

A µ 850 SW jól mutatja a kompakt gépek gyors fejlődését. Adatlapját pár éve még sokkal nagyobb gépek is megirigyelhették volna: hat centinél is nagyobb, nagy fényerejű kijelző, képstabilizátor, VGA filmkészítési lehetőség szolgálja a kényelmet. A gép tudása elismerésre méltó, emellett pedig nyolc megapixeles képeket készít, amelyek az Olympus TruePic III képfeldolgozó rendszerének, az arcfelismerő programnak, makró-segédfénynek és a sötétben is gyors fókuszálást biztosító BrightCapture technológiának köszönhetően legtöbbször élesek lesznek.

Forrás: [origo]

A kis gép igazi előnye azonban nem az eddig felsoroltakban rejlik. A gépet nem kell puha tokkal óvni a karcolódásoktól és a vízcseppektől. A vízparti nyaraláson ideális fényképezőgép ugyanis másfél méterről leejtve is működőképes marad, víz alatt három méter mélységig gond nélkül használható, az opcionális tokkal pedig akár negyven méterig is merülhet vele tulajdonosa.

Forrás: [origo]

Az igazán extrém fagyállóság a nyár közeledtével szerencsére nem túl fontos tényező a választásban, de bizonyítja, hogy a µ 850 SW egy univerzálisan használható, kis igényű kompakt gép. Az Olympus nyári akciójának köszönhetően most limitált számban kristálykék és citromsárga színekben is kapható a kijelölt üzletekben bruttó 70 ezer forintos fogyasztói áron.