Julia dilemmája: karrier vagy gyermek

Julia Roberts zűrös magánéleti időszak után végre megtalálta a boldogságot. A házasság azonban csak az első állomás, hiszen a színésznő többször elmondta, hogy a közeljövőben gyermeket szeretnének férjével, Danny Moderrel. A szép terv ellenére Julia újabb és újabb szerepeket vállal el, így a családalapítás könnyen elhúzódhat, amely akár új házasságát is veszélybe sodorhatja.

Forrás: MTI Julia Roberts és újdonsült férje, Danny Moder egy ügyes csellel megkímélték magukat attól, hogy újságírók hada kövesse őket nászútjukon. A házaspár ugyanis nem az esküvő után, hanem az előtt utazott el nászútra. Az előnászút állomásait teljes titokban keresték fel, és ennek köszönhetően Julia és Danny feltűnésmentesen sétálhatott Párizs és London utcáin. Utazásuk egyik állomásaként Görögországba is eljutottak, ahol Santorini szigetét is felkeresték. A látogatás nagy hatással volt a színésznőre, aki szerint a sziget a "legromantikusabb" hely, amelyet valaha látott.

Julia egyébként is a "kitárulkozós periódusát" éli. A friss házasként a boldogságban úszó sztár elmondta az újságíróknak, hogy úgy érzi, arra született, hogy Danny Moder felesége legyen. A színésznő szerint férje rendkívül erős ember, aki mindig vállalja tettei következményeit, és sohasem okol másokat a saját tévedései miatt. "Ő a férfi a férfiak között" - nyilatkozta Julia párjáról.

A nagy boldogság láttán a sajtó már hónapok óta találgat, hogy vajon mikor köszönt be a gyermekáldás a házaspárnál. A The Sun már hónapokkal ezelőtt azt állította, hogy Julia terhes, sőt még egy fényképet is leközöltek, amelyeken a színésznő enyhén gömbölyödő pocakkal volt látható. A hír végül kacsának bizonyult, ám a házaspár barátai szerint Julia hamarosan rászánja magát az anyaságra.

A hírnek ellentmondani látszik az a tény, hogy Julia újabb és újabb szerződéseket ír alá. A színésznő nemrég vállalta el a Mona Lisa Smile című film egyik főszerepét, amelyet 2003-ban forgat a Pókemberrel nagy sikert aratott Kirsten Dunst oldalán. Az 1950-es évek elején játszódó filmben Julia egy szabadelvű kollégiumi nevelőnőt alakít, aki nézetei miatt konfliktusba kerül a konzervatív tanintézet vezetőségével.

Forrás: MTI A színészkedés mellett a legszebb mosolyú hollywoodi sztár producerként is szeretné kipróbálni magát. A Sony tulajdonában lévő Revolution stúdió (Julia Roberts több filmet is készített számukra) ugyanis megvásárolta a Shrinking Violet című forgatókönyvet, a produceri teendőket pedig Juliára  és Deb Schindlerre bízta. A történet egy huszonéves, lelki zűrökkel küzdő magányos lányról szól, aki, hogy családját megnyugtassa, egy képzeletbeli vőlegényt talál ki magának. A filmben Julia nem vállal a szerepet, és egyelőre nem tudni, ki alakíthatja a címszereplő lányt.

Az előbb leírtakból látszik, hogy a betáblázott naptárba nehezen iktatható be egy szülési szünet, így elképzelhető, hogy az újságírók hiába találgatnak az utód még késik. Kérdés, hogy Danny mennyire lesz türelmes a karrier és az anyaszerep között őrlődő sztárhoz, akinek előző kapcsolata is azon romlott meg, hogy Benjamin Bratt nem tudta kivárni, amig Julia végre rászánja magát a családalapításra.

KAPCSOLÓDÓ CIKK