Brosnan elvállalt még egy Bond-filmet

Pierce Brosnannek eredetileg a Die Another Day lett volna az utolsó James Bond-szereplése. A producerek ugyan szerették volna meghosszabbítani az épp lejárt szerződését, de az ír színész inkább Clive Owent ajánlotta maga helyett. Végül mégis meggondolta magát, és beleegyezett egy újabb Bond-film forgatásába.  Egyéb elfoglaltságai miatt erre várhatóan csak 2005-ben kerülhet sor.

Angliában november 18-án, Amerikában 22-én, Magyarországon pedig december 19-én mutatják be a 20. James Bond-filmet, a Die Another Day című epizódot. Pierce Brosnan negyedszer lesz látható a szuperkém szerepében, és - úgy festett - utoljára is egyben. Szerződése lejárt, ő pedig elhatározta, hogy újabb szerepekben próbálja ki magát. A producerek ugyan szerették volna meghosszabítani a szerződését - hiszen az egyik legnépszerűbb színész James Bond szerepében -, ő azonban inkább Clive Owent ajánlgatta maga helyett.

A napokban mégis megváltoztatta döntését. Bejelentette, hogy hajlandó még egy epizódot forgatni, de szándékai szerint ez már tényleg az utolsó lesz a pályafutásán. A 21. James Bond-film felvételeit várhatóan 2005 elején kezdik.

KAPCSOLÓDÓ CIKK