Befejeződik a Szex és New York

Európában veszik fel az amerikai sorozat utolsó részét, amely nagy érzelmi megrázkódtatást okozott a magyar televízióban is látható műsor főszereplőjének, Sarah Jessica Parkernek. A Szex és New York azonban - akár a szintén magas nézettségű Jóbarátok - részben a színészek akaratából ér véget.

Fegyelmeznie kell magát a Szex és New York sztárjának, a sorozatbeli Carrie Bradshaw-t alakító színésznőnek a széria befejező részének forgatásán, különben a sírás miatt nem tudna dolgozni. A sorozat lezárása, ami nagy érzelmi megrázkódtatást okoz Sarah Jessica Parkernek, Párizsban lesz, ahol két héten át rögzítik a nagy sikerű műsor utolsó epizódját.

 

"Ha túl sokat gondolok a befejezésre, nem tudom elvégezni a napi munkámat, ezért nem engedem, hogy eluraljanak az érzelmek" - mondta a színésznő, akit ennek ellenére megvisel a búcsú.

 

"Carrie Bradshaw nem egy sima, nyolcórás munka volt. Ez a műsor megváltoztatta nem csupán a szakmai, hanem a magánéletemet is" - nyilatkozta a New York Postnak a színésznő, aki azt is elmondta, nagy szomorúság tölti el, amikor arra gondol, hogy meg kell válnia munkatársaitól.

 

A Szex és New York, akár a szintén magas nézettségű Jóbarátok, részben a színészek akaratából ér véget. Parker 2003-ban jelentette be, hogy befejezné a sorozatot, de már két évvel ezelőtt, amikor gyermekét várta, érezte, lassan kiszállna a forgatásokból. Parker, aki Matthew Broderick színész felesége, 2002 októberében szülte meg fiát, Jamest.

 

"A Szex és New York kellemes, hasznos, izgalmas, és különösen nagy tetszést váltott ki, mégis a lelkem mélyén tudom, hogy itt az idő a leállásra. Új dolgokkal kell foglalkoznunk" - indokolta döntését Sarah Jessica Parker, aki azonban nem zárta ki, hogy egyszer a sorozat valamilyen különkiadásában újra együtt szerepeljen társaival, Kim Cattrall-lel, Cynthia Nixonnal and Kristin Davisszel. "Soha nem mondom azt, hogy soha" - tette hozzá Parker.

 

Míg Magyarországon az HBO és a Viasat3 továbbra is sugározza a Szex és New York-ot, az amerikai HBO-n, ahol későbbi részeknél tartanak, február 22-én kerül képernyőre a történet utolsó darabja.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK