Vágólapra másolva!
Minden tévésorozat-szereplő arról álmodik, hogy egyszer George Clooney lesz belőle, és Hollywood csúcsára dobbant a képernyőről. A lehetőségek adottak, hiszen míg a mozilátogatók száma csökken, a (többnyire) fizetős csatornák egyre igényesebb szériái fanatikus hívekre tesznek szert. Nem csoda, hogy több mozisztár visszamenekült a tévébe, mint Patrick Dempsey vagy Kiefer Sutherland. Összeállításunkban tíz olyan színészre világítunk rá, akik sikeresen tartanak két vasat a tűzben ,és szívesen látott vendégek a moziban éppúgy, mint a nappaliban.
Vágólapra másolva!

10. Milo Ventimiglia

Forrás: [origo]Forrás: [origo]
HősökRocky Balboa


Ezeken a hasábokon már a Szívek szállodája kapcsán is a jövő filmsztárjának lett kikiáltva Milo Ventimiglia, aki végül inkább egy még sikeresebb sorozatban vállalt főszerepet. Az X-Men-re hajazó Hősök üstökösként robbant be a televíziózás világába, és feltette a kérdést, hogy minek menne az ember moziba Pókemberért, Supermanért, Batmanért és egyéb manekért, ha péntek este csőstül érkeznek a képernyőre is. A kezdetben még a repkedéssel kísérletező Milo a sorozat húzóneve lett, és a némileg csalódást okozó második évad előtt a Rocky Balboá-ban is feltűnt Stallone fiaként. Bármely pillanatban felajánlhatják neki a 2009-es év kasszasikerének főszerepét, legyen szó újabb képregényhősről vagy éppen romantikus vezérhímről, addig is jön a Pathology című hátborzongató horror, és még 2-3 évadig biztos maradnak a Hősök.

+ + +

9. Katherine Heigl

Forrás: [origo]Forrás: [origo]
Grace klinikaFelkoppintva


Bár a Hollywood új zsenijének kikiáltott komédiagyáros Judd Apatow körül csoportosuló istálló remekül eltartja magát a korai Apatow-szériák (Freaks and Geeks, Undeclared) tehetségeiből, a Felkoppintva női főszerepére mégis új arcot kerestek. Pár jelentéktelen filmszerep után Katherine Heigl, a Grace klinika Izzie-jeként tett szert világhírre, és ez a szerep már megalapozta a szőke, de aggyal is rendelkező bombázó imidzsét, amit múlt héten egy ostoba nyilatkozattal vont kétségbe. Azóta persze korrigált, hogy attól, hogy szexistának tartja a Felkoppintvá-t, még remek élmény volt a forgatás. Ha Apatow nem hívná többször, a romantikus komédiák műfaja már akkor is tárt karokkal várja, legközelebb a 27 Dresses-szel.