Ben Stiller beviharzik a mozikba

Vágólapra másolva!
Mi sem bizonyítja jobban, hogy itt az ősz, minthogy az elmúlt hónapok heti 2-3 premierfilmje helyett öt új alkotás érkezik a mozikba ezen a héten. Ben Stillerrel jön a nyári szezon vicces záró darabja, melyet Brendan Fraser 3D-s utazása ellenpontoz. Egy kedves angol darabban a nők is szerephez jutnak végre, de még egy macedón horror és egy svéd párkapcsolati dráma is színesíti a választékot.
Vágólapra másolva!

Trópusi vihar / Tropic Thunder - 2008

Miről szól? Egy nárcisztikus sztárokból álló forgatócsoport egy idő után valós kihívásokkal kénytelen szembenézni a dzsungelben.

Ki a rendező? A főként humoros színészként ismert Ben Stillernek ez már a negyedik nagyjátékfilmje (Nyakunkon az élet, A kábelbarát, Zoolander).

Kik a szereplők? Stiller mellett Jack Black, Robert Downey Jr. és Brandon T. Jackson alakítják a filmbeli film főszereplőit, rendezőjük Steve Coogan.

Kinek ajánljuk? Főleg azoknak, akik már a Zoolander humorára is vevők voltak.

Mit mondunk még a filmről? A Trópusi vihar az a típusú komédia, aminek két szinten kellene tökéletesen működnie: egyrészt könnyed nyári akció-vígjátékként, másrészt pedig a filmőrülteket ravasz utalásokkal kényeztető bennfentes-mókaként. Előbbi célkitűzésének maradéktalanul eleget tesz, utóbbi esetében viszont maximum kellemes déja vu érzést tud előidézni. Olvasd el kritikánkat a filmről!