Csányi Sándor most lendül bele igazán a csajozásba

Vágólapra másolva!
Mióta ígérgetjük, hogy Csányi Sándor rengeteg nővel jön majd össze? Most végre tényleg, és ha premier előtt szeretnéd megnézni a Poligamy című romantikus vígjátékot, amelyben ezt teszi, játssz velünk, hogy jegyet nyerhess az [origo] filmklub vetítésére.
Vágólapra másolva!

Végre megérkezik a mozikba Orosz Dénes Poligamy című filmje, amit már olyan régóta és annyira vártunk. Mi már láttuk a filmet, úgyhogy kijelenthetjük, a lehető legjobban időzítették a bemutatóját: pont így karácsonyra várva a szürke napokon kell a legjobban az embernek egy ilyen könnyed kis filmecske, amin végig nagyokat mosolyoghat.

Mint már sokszor leírtuk, a sztori egy olyan pasiról szól, aki egy reggel évek óta meglevő és terhességét előző este bejelentő barátnője helyett egy másik lányt talál az ágyában, majd a következő hónapok során még nagyon sok nővel kapcsolatba kerül. Ahogy az elsőfilmes rendező korábban összefoglalta nekünk a lényeget: "A férfiak minden nővel le akarnak feküdni, aki tetszik nekik. Mi történik, ha ez lehetségessé válik?".

A pasit, aki amúgy barátjával (Mészáros Béla) együtt nem túl sikeres forgatókönyvíró, és akit a rendező bevallottan részben saját magáról mintázott, Csányi Sándor alakítja, a barátnőjét pedig a Nemzetiből és a Valami Amerika 2-ből ismert Tompos Kátya játssza. Az újabb nők közt megtaláljuk a modellből lett színésznőt, Osvárt Andreát, a Katonában játszó Tenki Rékát, a Lorá-ból ismert Bartsch Katát és a Nemzeti fiatal színésznőjét, Bánfalvi Esztert is. Rajtuk kívül a főhős pszichológusát alakító Péterfy Borinak is fontosabb szerep jut.

ForrA!s: Lehotka Judit Zolka (Skyfilm)
Csányi Sándor és Tenki Réka a Poligamy-ban

Nyereményjátékunk lezárult, a helyes megfejtés a C) válasz volt:

Melletted volt a címe Orosz Dénes 2005-ös, Mészáros Béla és Tompos Kátya főszereplésével készült rövidfilmjének.

Gratulálunk minden helyes megfejtést beküldőnek! A következő szerencsés olvasóinkat szeretettel várjuk mozipartnerükkel együtt december 7-én hétfőn 19 órára az Odeon-Lloyd moziba (1136 Budapest, Hollán Ernő utca 7.):

Albu Gyöngyi, Balázs Dóri, Bekes Zsófia, Enikő Farkas, Farkas Zita, Feicht Szabolcs, Fekete Miklós Gáspár, Feketéné Avar Imola, Fischl Erika, Gajdács Réka, Gerencser Ágnes, Hernád Mariann, Jeruska Zsuzsanna, Kancsalics Dóra, Károssy Fruzsina, Kopcsay Andrea, Korpás Gábor, Kozák Zsolt, Lőrinci Dóra, Markstein Julianna, Martonfalvi Adrienn, Módos Mátyás, Nagy Péter, Őri Péter, Pethő Réka, Polgár Emőke, Ráthonyi Zsuzsánna, Sándor Attila, Sárvári Gabriella, Serfőző Zsófia, Sztanó Orsolya, Való Attila, Végh Adorján, Vit Eszter, Zlamál Rita

Amennyiben nem látod nevedet a fenti listában, ne búsulj, még rengeteg alkalmad lesz az ingyen mozizásra!