A legjobb magyar pasik - első rész

Vágólapra másolva!
Ne csak a férfiaknak legyen jó! Elkészítettük nagy sikerű legjobb csajos összeállításunk párját: most hazánk jó pasijait kerestük. Csányi Sándor és Fenyő Iván után már eleget bomlottunk, jöjjenek a fiatalok. A tizenöt legvonzóbb harminc év alatti magyar férfiszínészünk névsorát három részben tesszük közzé. Listánk ezúttal is szigorúan szubjektív, de az kiderül belőle, a jó pasi fő ismérve nem a széles váll vagy a szép arc, hanem a titokzatos őserő. 
Vágólapra másolva!

Cikksorozatunk második részét itt találod, a befejező részét pedig itt.

15. Orosz Ákos
Születési idő:
1985. november 23.

Fotó: Hektor (hlog.hu)
Fotó: Hektor

Egy férfi ahhoz, hogy szívtipró legyen, néha épp elég, ha csak egy fokkal szebb az ördögnél. Ezt az ősi igazságot Orosz Ákos híven igazolja. Elálló fülein átsugárzik a fény, arca piros, teste zömök, előadás közben fröccsen róla a víz. Mégis olyan elsöprő hévvel és zseniális pimaszsággal csókolgatjaKerekes Vica combjait a Maladype Társulat Platonov című előadásában, hogy kétely nem marad bennünk: Orosz Ákos elképesztően jó pasi. És elsöprően tehetséges is, amely tudvalevőleg a nők többségénél überelhetetlen szexepil.

+ + +

14. Schruff Milán
Születési év:
1983

Fotó: Gál Gábor
Fotó: Gál Gábor

Ő a bánatos kölyökmackó-típus. Gyámoltalan arckifejezés, kisfiús szemek, kölykös tépelődés, ami felhajtott inggallérral és némi kinövesztett borostával kombinálva nők tömegeit tudja megindítani. Az átlaghalandó a Kalandorok című filmből ismerheti, ahol Rudolf Péterrel és Haumann Péterrel együtt egy felpakolt piros kocsiban száguldozva próbáltak megszabadulni egy hullától, az egriek hetente többször láthatják, mivel az ottani társulatban szolgál. Mindjárt kinő a cuki fiú-skatulyából, nem kell sokat várni.

+ + +

13. Klem Viktor
Születési idő: 1987. január 18.


Klem Viktor csak első pillantásra Ken a Barbie-házból. Bájos babaarca könnyen megtévesztheti a fehérnépet, de van itt svung, pimaszság és rocker lázadás. Titkos énjét a bal arcfelén átfutó heg jelképezi, amely mint Harry Potter villám alakú sebhelye, emlékeztet valami titokzatos vad múltbéli eseményre. A budapesti Radnóti Színházban Csányi Sándor trónját ostromolja, jelenleg hat (!) előadásban játszik párhuzamosan.

+ + +

12. Bercsényi Péter
Születési idő: 1982. december 12.

Forrás: Bercsényi Péter

Sajnos ritkán járunk bábszínházba, emiatt a Budapest Bábszínház fiatal bábszínészét csak most fedeztük fel Pelsőczy Réka frissen bemutatott Szeret...lek című rendezésében. A színművész ruganyos termete, cakkos szája és pikáns orgánuma mindenképpen említést érdemel, de amivel minket végleg levett a lábunkról, az a szemtelen, már-már nyegle könnyedség, amellyel a szerelmes meleg pincért alakította roppant meggyőzően. Az biztos, hogy erről az előadásról mindenki úgy jött ki, hogy "ki ez a srác?!" Minden kis gesztusa maga volt a jól elhelyezett tökély. Biztos jó bábszínész lehet, de ilyen testet és fizimiskát nem kéne fekete ruhában rejtegetni.

+ + +

11. Jaskó Bálint
Születési idő: 1986. május 24.

Forrás: KOMA Társulat

Egy dúsgazdag görög olajmágnás legkisebb fia vagy érzékeny lelkű párizsi pizzafutár bírhat még ilyen fájdalmasan szép vonásokkal. Ha húsz centivel magasabb lenne, széttépnék a romantikus filmek rendezői. A Plazmá-ban a hatalmas mackó Polgár Péterrel adták elő a mikrofonnál fantasztikus Stan és Pan-magánszámukat. A KOMA Társulatról azóta már egy kicsit leszoktunk, de Jaskó Bálint még mindig szép.