Bruce Willisre magyar eső esik

2012.05.07. 21:18

Múlt csütörtökön érkezett meg Bruce Willis Magyarországra, de csak hétfőn kezdett el dolgozni a Drágán add az életed ötödik részének forgatásán. Az RTL Klub operatőre lefilmezte a fehér pólót és kék széldzsekit viselő világsztárt, amint a Szabadság téri tévészékház épületének egyik kijáratán távozott a szemerkélő esőben. "Kérem Mr. Willis, csak egy autogramot" - kiáltott oda neki könyörgő hangon egy lány, de Bruce-nak sajnos nincs ideje a rajongók igényeinek kielégítésére: egyből bepattan egy ott várakozó M-osztályú Mercedes gépkocsiba. A videó 24. másodpercénél az MTI fotóriportere, Kallos Bea büszkén mutatja a mellette álló lánynak, hogy milyen jó képeket lőtt Willisről. Hát nézzük!

Forrás: MTI/Kallos Bea
Bruce Willis a tévészékház kijáratánál | Fotó: Kallos Bea (MTI) | Nézz még több képet!

Kallos mai fotóiból derült ki az is, hogy a Die Hard - Drágább, mint az életed szereplőgárdájához csatlakozott a Puerto Ricó-i származású Amaury Nolasco, aki a Szökés című sorozat fegyenceként lehet ismerős a magyar tévénézőknek. A stáb holnap a XIV. kerületben fog dolgozni: reggel hat és este nyolc között az 56-osok tere, a Damjanich utca és Dembinszky utca közötti szakaszt el is zárják a forgalom elől.

Forrás: MTI/Kallos Bea
Amaury Nolasco a Die Hard - Drágább, mint az életed forgatásán | Nézz még több képet!

Az m1 Híradója szerint Die Hard 5 alkotói a Szeged melletti Öthalmi út mellett álló volt szovjet laktanyában fogják felépíteni a csernobili kísértetváros, a Pripjaty mását, ahova a tavaly bezárt pécsi vidámparkból hoznak majd retro játékokat a filmesek. A Délmagyarország riportere elérte a vidámparkot üzemeltető Pécsi Kulturális Központ igazgatóhelyettesét, aki úgy tudja, hogy július és augusztus között forgatják majd a csernobili jelenetet.

Forrás: MTI/Kallos Bea
Bruce Willis ezúttal bőrdzsekiben a tévészékház közelében | Nézz még több képet!

A filmet gyártú 20th Century Fox igazgatóját a Collider faggatta pár nappal ezelőtt az új Die Hard-filmről. Tom Rothman elmesélte, hogy amikor John McClane Oroszországba érkezik, hogy kihozza huszonéves fiát a börtönből, még azt hiszi, hogy a gyerekről, hogy egy balfácán, de aztán kiderül róla, hogy nagyon is tökös legény, talán még az apjánál is tökösebb. A történet egy pontján már őket keresi a teljes orosz maffia, és össze kell fogniuk a rosszfiúk ellen.

Korábban: Árpa Attila brutális katona lesz a Die Hard 5-ben
Korábban: Bruce Willisék kirakták a miniruhás csajokat a Bajcsyra