Vetkőzzünk le, aztán irány a medence! - nyomulnak a sztárok Cannes-ban

Vágólapra másolva!
Ki vette fel a legcukibb szerelést? Mitől tart egy magyar szupermodell? Hogyan csempésszünk be cipőtartót egy premierre? Robert De Nirónál pisztoly van? Milyen magas Salma Hayek? Hogy jön ide Ben Stiller fogorvosa? Minden kérdésre választ adunk az elmúlt pár nap cannes-i fotóból készült monstre összeállításunkban.
Vágólapra másolva!

Shia LaBeouf franciás külsővel (borosta + szolidan hátrazselézett, lenőtt haj) jelent meg a Lawless című filmje egyik sajtóeseményén. LaBeouf a napokban kezdi el forgatni a nagyrészt Magyarországon játszódó, de költségtakarékossági okokból Romániában készülő The Necessary Death of Charlie Countryman című filmjét, amelyben Evan Rachel Wood egy Bányai Gabi nevű lányt játszik.

Forrás: AFP

- - -

Ez nem igaz! Valami takarító gyerek bekolbászolt a képbe... Haver, menj már onnan, nem kértünk felmosást! Ja nem, ez Tom Hardy.

Forrás: AFP

- - -

A Lawless-ben szereplő Mia Wasikowska úgy döntött, hogy a filmben látott sok férfias brutalitást ellensúlyozandó, a világ legcukibb szerelésében jelenik meg az a sajtótájékoztatón.

Forrás: AFP

- - -

A Lawless szinte összes kritikája megemlítette azt a pillanatot a filmből, amelyben Jessica Chastain anyaszült meztelenül átsétált egy szobán, és rámászott Tom Hardyra. Lefogadom azonban, hogy ez a jelenet tizedannyira sem lesz szexi, mint az az őrjítően csábitó tánc, amit Chastain félmeztelenül lejtett Al Pacino Wilde Salome című filmjében.

Forrás: AFP

- - -

Édes Istenem...

Forrás: AFP

- - -

Palvin Barbara vörös szönyeges debütálásával már külön posztban foglalkoztunk vasárnap, de hadd foglaljam össze a lényeget azok számára, akik nem szeretnek kattintgatni. A 18 éves budapesti születésű szupermodell a L'Oreal divatcég nagyköveteként vett részt a fesztiválon, a ruháját Valentino készítette, és az esemény előtt azt nyilatkozta, hogy egy kicsit izgul, mert azt álmodta, hogy nagyot fog tanyálni és elfolyik a sminkje.

Forrás: AFP

- - -

Elképzelni nem tudom, hogy az inkább modell, mint színésznő Kelly Brook (Piranha 3D) miért kapaszkodik ebbe a Torrente-szinten gusztustalan férfiba, de ha a fotók alapján kellene rekonstruálni az eseményeket, arra tippelnék, hogy az úriember kitalálta, hogy mekkora móka lenne beugrani a medencébe...

Forrás: AFP

... de végül a hölgy csak a cipőjét volt hajlandó levetni, ő meg állt ott a tigrismintás alsógatyájában.

Forrás: AFP

- - -

A Volt egyszer egy Amerika című gengsztereposz 254 perces, felújított változatát kísérte el Cannes-ba Nudli (Robert DeNiro), Max (James Woods), és a fiatal Deborah (Jennifer Connelly). Az alábbi fotó egyik érdekessége a Robert DeNiro zakója alól kivillanó hozentróger (vagy pisztolytáska).

Forrás: AFP

- - -

Vasárnap olyan ítéletidő volt Cannes-ban, hogy egy gereblye formájú eszközzel kellett letolni az esővizet a fesztiválpalota lépcsőjéről, hogy a sztárok ne bucskázzanak le bevonuláskor.

Forrás: AFP

- - -

Cheryl Cole brit popsztár nagyszerű öltözéket választott az Amour díszbemutatójára, mert azt a hatást kelti, mintha a szétázott vörös szönyegből szivárgó festék itatná át a fehér ruhája alját.

Forrás: AFP

- - -

Klasszikus fotó. A Haneke-film stábja a zuhogó esőben igyekszik a palotába, Isabelle Huppert bájosan hátrapillant.

Forrás: AFP

- - -

A The Artist-ból ismert Bérénice Bejo az idei cannes-i filmfesztivál háziasszonya. Ez a munka lehetőséget biztosít számára, hogy az összes vörös szőnyeges bevonuláson szebbnél szebb ruhákban pávázzon.

Forrás: AFP

- - -

Bérénice Marlohe, a 007 - Skyfall egyik Bond-lánya az Amour díszbemutatóján. Ezen a fotón a legmegkapóbb részlet a színésznő bal válla fellett ordibáló három fotós arca.

Forrás: AFP

- - -

A pimaszul fiatal (márciusban volt 23 éves) Xavier Dolan idén már a harmadik filmjét hozhatta el Cannes-ba. Ha ez még nem lenne eléggé irigylésreméltó, az Amour premierjére két szépséges nővel a karján érkezett, az egyik ráadásul Mylene Jampanoi volt, akit egyszer a világ egyik leggyönyörűbb színésznőjének választottunk.

Forrás: AFP

- - -

A Szex és Lucia című filmben nyújtott elképesztően szexi alakításával elévülhetetlen érdemeket szerző Paz Vega olyan trükkös kis ruhát vett fel az Amour díszbemutatójára, ami alatt simán be tudott volna csempészni egy TJUSIG típusú cipőtartót a palotába.

Forrás: AFP

- - -

Az Amour című film olyan eksztatikus fogadtatásra talált vasárnap, hogy gyakorlatilag be is lehetne rekeszteni a fesztivált, mert már mindenki előre odaítélte Michael Haneke alkotásának az Arany Pálmát. A film fő erősségei között senki nem mulasztotta el kiemelni a 81 éves Jean-Louis Trintignant és a 85 éves Emmanuelle Riva döbbenetesen erős alakítását. A pályáját az 1959-es Szerelmem, Hirosima női főszerepével indító Riva, valamint az És Isten megteremté a nőt-ben három évvel korábban debütáló Trintignant sikere ismét csak azt mutatja, hogy a jó színész sosem jön ki a gyakorlatból.

Forrás: AFP

- - -

Lily Cole modellből lett színésznő és Pete Doherty énekesből lett színész a Confession of a Child of the Century című közös filmjük sajtótájékoztatója előtt. Az egykoron drogügyeivel és Kate Mosshoz fűződő viharos kapcsolatával folyamatosan a bulvárlapokban szereplő Doherty úgy néz ki, mint aki nemrég mászott elő egy sekély sírhantból.

Forrás: AFP

- - -

David Cronenberg 32 éves fiának (a csíkos pulóveres fiatalember a fotón) Antiviral című első filmjét javarészt szétcincálták a kritikusok, mondván, hogy apja korábbi alkotásaiból lopkodta össze. Itt a film két főszereplőjével, Sarah Gadonnal és Caleb Landry Jonesszal fotózkodnak a sajtótájékoztató előtt. Gadon az utóbbi időben a Cronenberg-család házi színésznőjévé avanzsált: az Antiviral-ön kívül szerepelt a papa Veszélyes vágy című előző filmjében, valamint Robert Pattinson feleségét alakítja a friss Cosmopolis-ban.

Forrás: AFP

- - -

Thomas Kretschmann jelenleg éppen Magyarországon forgat egy horrorfilmet, de előtte Drakulát játszott a szebb napokat is látott olasz mester, Dario Argento 3D-s feldolgozásában, amit éjféli vetítésen mutattak be Cannes-ban. Itt úgy tesz, mintha megharapná a rendező nyakát.

Forrás: AFP

- - -

Asia Argento ruhája alól kikukkant a tetoválása a Dracula 3D díszbemutatóján. Ne felejtsük el, hogy neki ennél izgalmasabb helyen is van tetkója!

Forrás: AFP

- - -

A Gettómilliomos-ból ismert Freida Pinto egy nagyon takaros asztalterítőt öltött magára. Feltétlen meg kell jegyezni, hogy tavaly ilyenkor Zomborácz Virág pont ugyanezen az erkélyen pózolt Szőcs Gézával.

Forrás: AFP

- - -

Jackie Chan azzal a kijelentésével hívta fel magára a figyelmet, miszerint felhagy az akciósztársággal, és mostantól csak olyan mély drámai átélést igénylő szerepeket fog elvállalni, mint amilyet A karate kölyök remake-jében kapott. Ez nem ugyanaz a napszemüveg, ami az Ágyúgolyófutam-ban volt rajta?

Forrás: AFP

- - -

Mindig van egy mókamester, aki a sajtótájékoztató előtti fotózáson feláll a pulpitusra. Idén a Dardenne testvérek által felfedezett Jérémie Renier tette meg ezt elsőként.

Forrás: AFP

- - -

A Kockafejek című tévésorozatból, valamint a Koszorúslányok-ból ismert Chris O'Dowd baró zoknit villant The Sapphires című új filmje díszbemutatóján.

Forrás: AFP

- - -

Ez Ben Stiller fogorvosának kedvenc fotója idén.

Forrás: AFP

- - -

Diddy a házban.

Forrás: AFP

- - -

"Drágám, most ne, éppen dolgozom" - gondolhatja Salma Hayek, aki milliárdos férje társaságában érkezett a Madagaszkár 3 díszbemutatójára.

Forrás: AFP

- - -

Lily Cole hiába vett fel lapostalpú cípőt, így is minimum fél fejjel magasodik a pipiskedő Salma Hayek fölé.

Forrás: AFP

- - -

Petra Nimcová, a nagy emberbarát hírében álló 32 éves cseh fotómodell csak egy hónappal ezelőtt bontotta fel az eljegyzését Jamie Belman brit színésszel, és máris Sean Penn oldalán jelent meg a Haiti földrengés áldozatainak megsegítéséért rendezett cannes-i gálán. Penn itt éppen leplezetlen elragadtatással tekint új barátnőjére.

Forrás: AFP

- - -

Azt beszélik, régen volt már olyan meggyőző gyerek-alakítás, mint amilyet a nyolcéves Quvenzhané Wallis nyújtott az idei Sundance-fődíjas Beasts of the Southern Wild című filmben. A sajtótájékoztató előtti fotózáson aranyosan felkuporodott a pulpitusra.

Forrás: AFP

- - -

Sophie Marceau-nak idén nincs filmje a cannes-i versenyprogramban, de azért ő is a helyszínen tartózkodik, és a szállodából kijövet készségesen osztja az autogramokat.

Forrás: AFP

- - -

A kilencvenes évek végén megőrültem volna egy olyan fotóért, amin a Dawson és a haverok Pacey-je szolidan pihenteti a kezét akkori kedvenc francia színésznőm, Virginie Ledoyen derekán.

Forrás: AFP

- - -

Ahogy az minden igaz magyar embernek kutya kötelessége, természetesen én is halálom napjáig gyűlölni fogom Diane Krugert, amiért elhappolta Dobó Kata elől a Trója női főszerepét, megfosztva ezzel a magyar színésznőt egy fényes hollywoodi karrier esélyétől. Mindamellett el kell ismernem, hogy istenien néz ki ebben a Vivienne Westwood-ruhában.

Forrás: AFP