Ben Affleck és Jennifer Garner tíz év után válik

2015.07.01. 08:56

Az utóbbi időkben megromlott házasságukról érkeztek hírek, most pedig elhatározták, hogy pontot tesznek közös életük végére: Ben Affleck és Jennifer Garner válik – írta a People. Hétfőn volt a házasságuk tízedik évfordulója.

Döntésüket a következő közleménnyel hozták nyilvánosságra: „Miután mindent alaposan végiggondoltunk és megfontoltunk, a válás mellett döntöttünk. Továbbra is szeretettel és barátsággal fogunk viszonyulni a másikhoz, és a gyerekeinket közösen fogjuk nevelni, akiknek a magánéletét kérjük mindenki tartsa tiszteletben ezekben a nehéz időkben. Nem szándékozunk további nyilatkozatot adni erről a családra tartozó magánügyről. Köszönjük a megérésüket.”

Jennifer Garner és Ben Affleck 2013-ban, az Oscar-gálánForrás: AFP/Frederic J. Brown

Garner negyvenhárom éves, Affleck negyvenkettő, három gyermekük van, a három éves Samuel, a hat éves Seraphina és a kilenc éves Violet.

Egyes pletykák Affleck munkamániáját tették felelőssé a kapcsolat megromlásáért (Holtodiglan, Batman Superman ellen - Az igazság hajnala), de Garner is legalább olyan elfoglalt – írta az ET.

A pár a Pearl Harbor forgatásán dolgozott először együtt, majd a Daredevil után járni kezdtek egymással. Affleck akkoriban Jennifer Lopez jegyese volt, Garner pedig Scott Foley-val élt  házasságban.

A Vulture ismerni vélni a pontos pillanatot, amikor Affleck és Garner egymásba szeretett. A két színész egy vacsorázós, beszélgetős műsorban vett részt, és a cikkíró képekkel és műsorrészletekkel bizonyítja, hogy a műsor felvételekor Garner totál bele volt zúgva Affleckbe. Széles mosollyal, átszellemült arccal és boldog szemekkel hallgatta az Oscar-díjátadóról beszélő férfit. 20:33-nél kezdődik ez a rész:

Affleck Az Argo-akció idején beleszőtte feleségét és kapcsolatukat az Oscar-beszédébe: „Köszönöm neked, hogy tíz karácsonyon keresztül dolgoztunk a házasságunkon. Ez jó dolog. Munka, de a lehető legjobb munka, és nincs senki más, akivel inkább dolgoznék!”.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK