Ennyivel tartozik Zimány Lindának Hollywood

2015.09.08. 18:23

A kém magyarországi forgatása idején Zimány Linda glammodell még büszkén nyilatkozta, hogy első filmjében rögtön Melissa McCarthy-val, Jason Stathammel és Jude Law-val szerepel együtt. A moziban aztán azzal szembesültünk, hogy Zimány nem került be a film végső változatába, pedig állítólag még Jude Law-val is volt közös jelenete.

Zimány LindaForrás: fotó: Zsigmond László/Life.hu/Origo Zrt.

Májusban még szerepelt a film IMDB-adatlapján, mint gyönyörű nő (Gorgeous Woman), de azóta levették róla. Jelenleg a glammodell és a kapatos Jude Law görbe estéjéről készült videó az egyetlen mozgóképes bizonyíték arról, hogy a magyar hírességnek köze volt A kém-hez. Ez azonban még változhat.

A film szeptember végén jelenik meg blu-rayen Amerikában (itthon október 7-től lesz megvásárolható), és a lemez tele lesz pakolva extrákkal. Most abban reménykedhetnek a rajongók, hogy Zimány Linda A kém bővített változatában (unrated cut) már tényleg felbukkan, de ha abban nem, a kiadványon szereplő három kivágott jelenet valamelyike még rejtegethet magyar glammodellt, és a film forgatását dokumentáló extrák hátterében is elsétálhat.

A lemez egyik extráját máris felpakolták az internetre. Zimány Linda nincs benne, a vicces videó Rose Byrne bakijaira koncentrál. Szegény színésznő nem tud uralkodni magán, és a legváratlanabb pillanatokban tör ki nevetésben.

 Byrne játszotta a film bolgár nemzetiségű főgonoszát, és a bakiparádé tanúsága szerint többször is hátráltatta a forgatást kacagásaival. Az egészben az a legviccesebb, hogy a kollégái semmi okot nem adnak arra Byrne-nek, hogy elnevesse magát, de ő ennek ellenére elrontja a felvételt.

Rendben, ha a kelenföldi erőmű vezérlőtermében kurvás delfinoktatónak hívnak valakit, ahhoz tényleg szörnyen nehéz lehet komoly képet vágni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK