Tom Cruise munkatársai utaztak a lezuhant gépen

This picture taken on September 6, 2015 shows US actor Tom Cruise attending the Shanghai premiere of his latest film "Mission: Impossible - Rogue Nation".  The film is the fifth installment of the blockbuster franchise, which stars Cruise as a top-secret
Tom Cruise nem utazott a gépen
Vágólapra másolva!
Lezuhant a kolumbiai Andokban pénteken a Tom Cruise Mena című új filmjét forgató stáb kisrepülőgépe, a szerencsétlenségben két ember életét vesztette, egy harmadik megsérült - jelentette be a latin-amerikai ország polgári légügyi hatósága. Tom Cruise nem tartózkodott a repülőgépen.
Vágólapra másolva!

A kétmotoros kisrepülőgép péntek délután Santa Fe de Antioquia városából tartott a közeli Medellinbe, amikor rossz időbe keveredett, vészjelzést azonban nem adott le. Életét vesztette Alan Purwin, egy légi felderítési technológiával foglalkozó Los Angeles-i cég alapítója és elnöke, valamint a kolumbiai Carlos Berl. A sérült Jimmy Lee Garland amerikai pilóta. Őt a medellini kórház intenzív osztályán ápolják.


Tom Crusie augusztus közepe óta forgatja a Mena című filmet Kolumbiában. Valós személyt, Barry Seal amerikai pilótát alakítja, a kábítószercsempészt a CIA szervezte be szolgálatába, hogy segítségével megpróbálják elfogni Pablo Escobart, a kolumbiai Medellin-kartell vezetőjét az 1980-as években. Sealt 1986-ban a louisianai Baton Rouge-ban meggyilkolták, valószínűleg a kartell bérgyilkosai.

Tom Cruise nem utazott a gépen Forrás: AFP

Alan Purwin nemzedékének egyik legjobb filmpilótája volt, olyan hollywoodi filmekben dolgozott, mint a Pearl Harbour, A Karib-tenger kalózai vagy a Trasformers.