A Trónok harca sztárját is zaklatta a szexragadozó

2017.10.18. 08:40

Lena Headey a Twitteren mondta el, hogyan próbálkozott be nála Harvey Weinstein.

A Trónok harcából ismert Lena Headey szerint először az egyik Velencei Filmfesztiválon tett neki áthallásos megjegyzéseket a producer, de akkor azt hitte, viccről van szó.

Később Los Angelesben találkoztak egy közös projekt kapcsán. A megbeszélés alatt viszont Weinstein egyszer csak Heady „szerelmi életére” terelte a szót, aki próbált visszatérni a szakmai témákhoz.

Lena HeadeyForrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

A találkozó után együtt indultak Weinstein hotelszobájába, azzal az indokkal, hogy odaadja a készülő film forgatókönyvét. A liftben viszont a színésznő úgy érezte, hogy valami megváltozott,elfogott a félelem és a pánik. Megmondtam Harveynak, hogy csak a munka miatt vagyok ott, ne higgye, hogy más is fog történni”.

Harvey WeinsteinForrás: Getty Images/WireImage/Venturelli

A producer ezután elhallgatott, majd dühösen húzta magával Headey-t a szobája felé, aki tehetetlennek érezte magát. Weinstein szobakártyája viszont nem működött, úgyhogy a könyökénél fogva leráncigálta a nőt a hotel lobbijába, autót hívott neki. Végezetül annyit suttogott a fülébe: „Ne beszélj erről senkinek, se a menedzserednek, se az ügynöködnek.”

Beszálltam az autóba, és sírva fakadtam.”

Weintein a botrány kitörése óta következetesen tagadja a vádakat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK